Новините в София: Най-важното за деня 1 септември, 2019 г.

София вечер

Снимка: Столица.bg

Столица.bg ви представя вечерния информационен бюлетин, с акцентите от София днес, 1 септември 2019 г.

Пиян предизвика катастрофа на кръстовище в Люлин

Пътно транспортно произшествие е станало в Люлин на кръстовището след тунела за левия завой до ОМВ при Мега Мол, става ясно от публикация в мрежата.

Намерен е труп на мъж в квартал „Изгрев“

Рано тази сутрин е намерен труп на мъж в квартал „Изгрев“ в София, съобщава 24 часа. Жена, която разхождала кучето си, в 7.20 ч. сутринта се натъкнала на зловещата гледка на кървав труп на мъж. Веднага подала сигнал на 112.

Кандидат-студентските изпити в НАТФИЗ започват

НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“ стартира с кандидат-студентските изпити от днес, 1 септември, съобщават от Академията. Повече от 500 са подадените заявления за участие в надпреварата за 220 места за първи курс в учебното заведение.

Убийството в София след пиянска свада между клошари

Убийството на 43-годишният мъж е било в следствие на пиянска свада между клошари в столичния квартал „Изгрев“, съобщава Тrafficnews. Припомняме, че тази сутрин жена откри труп на мъж със следи от удари по тялото.

Мая Манолова ще бъде издигната от Инициативен комитет

Омбудсманът Мая Манолова ще оповести кандидатурата си за кмет на столицата на 4 септември. Инициативен комитет ще издигне кандидатурата ѝ, а не БСП, съобщава Нова ТВ. Столичната организация на БСП ще обяви подкрепата си за Манолова на специална конференция.

Ало измамниците от Левски действали в София

Шестима от задържаните жители на гр. Левски,  заподозрени за участие в престъпна група за ало измами, остават в ареста, съобщава БТВ. Един от задържаните остава под домашен арест.

 

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Времето и предстоящите събития в София на 19 април 2024 г....

Времето и предстоящите събития в София на 19 април 2024 г. Времето на 19 април 2024 г. Слънчево преди обед и облачно ...

Прочети още keyboard_arrow_right