Новините в София: Най-важното за деня 10 ноември, 2019 г.

Вечерен трафик

Снимка: Столица.bg

Столица.bg ви представя вечерния информационен бюлетин, с акцентите от София днес, 10 ноември 2019 г.

Още търсят нападателите на мъжа от „Изгрев“

Все още се издирват нападателите на 50-годипния Искрен Цонев, съобщава БНТ. Той бе нападнат и тежко ранен с нож в коремната област в петък вечерта. Знае се, че нападението е извършено на междуетажната площадка, на път към офиса му. Изключва се варианта да е нападнат с цел грабеж. Всички пари и документи, както и телефона му са останали в него.

Продължава спорът за строежа на детската болница

Архитекти и инженери са на мнение, че Националната детска болница ще е незаконна, съобщава БТВ. Върховният съд е сезиран за случая, а за понеделник е насрочено дело.

Горяха колите на шефа на Митниците

Две коли на семейството на Георги Костов, шеф на митниците, изгоряха в нощта срещу събота в с. Опицвет, съобщава Дир.бг. Разследващите допускат самозапалване. Семейството било във вилата си в селото. Силна светлина и гръм събудило семейството в 5.35 ч.

Влакът София-Пловдив с 3 часа закъснение

Влакът от София за Пловдив е останал край Вакарел около 3 часа заради авария, съобщава БНТ. В една от мотрисите е настъпила авария, информират от БДЖ.

Ремонтират трафопоста с ликовете на велики българи в „Овча купел“

След като потребителите на социалните мрежи се възмутиха от изчезването на рисунките с ликове на велики българи от стената на трафопост в столичния квартал „Овча купел“, от ЧЕЗ обясниха, че се прави цялостен ремонт на съоръжението, съобщава БТВ.

Трима от община Бойчиновци хванати да крадат ток

Мобилни групи на „ЧЕЗ Разпределение България“ АД София са подали сигнали за незаконно прикачван към елмрежата в община Бойчиновци, съобщава 24 часа.

Трамвай на магистралата

Снимка на трамвайна мотриса, превозвана по магистрала „Тракия“ озадачи потребителите на социалната мрежа днес. Снимката се появи в групата „Забелязано в София“,  а авторът на поста @Martin Vokev е написал шеговито в публикацията си „Внимание трамвай 7 по магистралата...“.

Голф в „Люлин“ осъмна с монтажна пяна на вратите

Никак не е приятно да бързаш да се качиш в колата си и да се окаже, че не можеш да я отвориш, защото някой е залепил вратите с монтажна пяна. Това вероятно е изживял и собственика на Голф от „Люлин“.

Изпращаме Павел Васев в сряда в Народния театър

Последно сбогом с дългогодишния директор на Народния и Сатиричния театър Павел Васев ще можем да си вземем на 13 ноември, сряда, в Народния театър, съобщава 24 часа.

Жалба за касиране на изборите в София внася Манолова

Мая Манолова и инициативния комитет за издигането ѝ внасят в понеделник, 11 ноември, в 15 ч. жалба в ОИК София на „Московска“33, съобщава Днес.

Елен Герджиков: Време е да работим по реализирането на конкретни идеи

Когато се интерпретират резултатите от балотажа в София, се допуска една голяма грешка, че има отлив от гласовете за г-жа Фандъкова. Това заяви в ефира на Нова Елен Герджиков, досегашен председател на СОС и номиниран от ГЕРБ отново за поста.

 

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Анкета

Ще избере ли СОС председател?
  • Да, ще избере (21%, 31 Гласове)
  • Няма да избере (26%, 38 Гласове)
  • Да, на ротационен принцип (12%, 18 Гласове)
  • Ще има нови избори (31%, 46 Гласове)
  • Ще почакаме до пролетта (11%, 16 Гласове)
Общо гласували: 149 Обратно към гласуване

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Новините в София: Най-важното за деня 24 април 2024 г....

Столица.bg ви представя вечерния информационен бюлетин с акцентите от София на 24 април. Откриват художествена инсталац...

Прочети още keyboard_arrow_right