Новините в София: Най-важното за деня 12 април 2022 г.

-

Снимка: Столица.bg

Столица.bg ви представя вечерния информационен бюлетин, с акцентите от София на 12 април 2022 г.

 

Родители в столичния Студентски са недоволни с определеното училище за I клас

Родители от столичния район Студентски изразиха недоволството си от определеното училище за децата им, в което ще учат в I клас. На 26 април т. г. , за първи път чрез Информационна система за обслужване на детските заведения, подготвителните групи и първи клас в училищата, се отваря системата за класиране.

Обезопасиха рушащата се сграда на Телефонната палата в „Оборище“

Сградата на бившата Телефонна палата в столичния район „Оборище“ вече е обезопасена, съобщи районната администрация. След разпореждането на зам.-кмета Арсени Вълчинов фирмата, която извършва разрушаването на обекта, е поставила укрепено предпазно скеле, от всички страни.

Хематологичната болница в София е бракувала голямо количество скъпи лекарства

Министерството на здравеопазването изпрати сигнал до директора на Главна дирекция „Национална полиция“ във връзка с извършена проверка в „Специализирана болница за активно лечение по хематологични заболявания“ ЕАД, гр. София.

Летище София има нов изпълнителен директор

Със заповед на министъра на транспорта и съобщенията Николай Събев Пламен Станчев поема управлението на „Летище София“ ЕАД, съобщават от министерството.

Калин Сърменов остава шеф на "Сатирата" в София

След проведения конкурс за длъжността „директор“ на Сатиричен театър „Алеко Константинов“ в София, на първо място е класиран досегашният директор Калин Сърменов, съобщи министерството на културата.

Голямо задръстване на Околовръстното на София в посока Горна баня

Съвпадането на полуфинала за купата на България между отборите на "Славия" и ЦСКА и протестното шествие на феновете затвори Околовръстното шосе и бул. "Цар Борис III" и причини километрично задръстване.

 

 

 

 

 

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Новините в София: Най-важното за деня 22 април 2024 г....

Столица.bg ви представя вечерния информационен бюлетин с акцентите от София на 22 април. Обрат: Издирват 28-годишен мъж...

Прочети още keyboard_arrow_right