Новините в София: Най-важното за деня 12 ноември, 2019 г.

Цариградско шосе

Снимка: Столица.bg

Столица.bg ви представя вечерния информационен бюлетин, с акцентите от София днес, 12 ноември 2019 г.

Мъж е починал след удар от джип на Симеоновско (СНИМКИ)

Автомобилът е напуснал местопроизшествието, според очевидци е черен джип Мъж е бил блъснат от автомобил рано тази сутрин на Симеоновско шосе в София. В резултат на удара той е починал, а автомобилът е напуснал на произшествието. На мястото имаше две полицейски коли, а между тях тялото, покрито с одеяло, видя репортер на Столица.bg.

Четирима лекари в новия Общински съвет на София

Днес кметът Фандъкова встъпва в длъжност, общинските съветници се заклеват Четирима лекари има в новия Общински съвет на София. И всичките са от ГЕРБ. Това са националните консултанти проф. Иво Петров и проф. Асен Николов, хирургът Антон Койчев и д-р Веселин Милев, съобщава "24 часа".

Задържаха шофьора на джипа, блъснал мъж на "Симеоновско шосе"

В първо РУ е задържан водачът на джипа, който блъсна тази сутрин на "Симеоновско шосе" мъж. От удара пострадалият, който е на 27 години, е починал на място, съобщиха от МВР.

Кметове и общински съветници в София: Заклех се! `/СНИМКИ/

Новият кмет на София Йорданка Фандъкова стъпи в длъжност за четвъртия си мандат като градоначалник. Заедно с общинските съветници, районните кметове и кметства се заклеха на първата, тържествена сесия на Столичния общински съвет. В препълнената зала на ет. 5 на Московска 33 избраниците от местните избори произнесоха: Заклех се!

Трамвай блъсна жена до Съдебната палата, излезе от релсите

Жена е блъсната от трамвай в близост до Съдебната палата, съобщи БГНЕС. Пострадалата е откарана в болница, към момента състоянието ѝ не е ясно. Трамваят е излязъл от релсите по думите на свидетели.

Избраха Елен Герджиков за председател на СОС (СНИМКИ)

Елен Герджиков отново бе избран за председател на СОС. След тайно гласуване той получи 33 гласа от общо гласувалите 60 общински съветника. Предложеният от БСП председател Милка Христова получи 15, а представителят на "Демократична България" Методи Лалов остана с 12 гласа.

Пиян смаза девет паркирани коли в "Овча купел" и избяга

Девет паркирани коли са били сериозно ударени снощи около 23.50 часа в "Овча купел". Близо до пострадалите машини е намерено изоставено "Пежо", а водачът му е избягал, съобщават от МВР.

Инцидентът с трамвая до Съдебната палата заради проблем със стрелките

Инцидентът, при който трамвай излезе от релсите и удари жена до Съдебната палата в София, е станал заради стрелките. Това обясниха от „Столичен електротранспорт", цитирани от bTV.

Фандъкова към районните кметове: Ще подкрепя реални решения на проблемите, но не и популизъм

Една от най-важните теми е сигурността на гражданите, предупреди колегите си кметът на София Ще подкрепя на 100% реалните решения на проблемите в районите, но не и популизъм. Това заяви пред 24-те районни кмета на Столична община кметът на София Йорданка Фандъкова.

 

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Анкета

Ще избере ли СОС председател?
  • Да, ще избере (21%, 31 Гласове)
  • Няма да избере (25%, 37 Гласове)
  • Да, на ротационен принцип (12%, 18 Гласове)
  • Ще има нови избори (31%, 45 Гласове)
  • Ще почакаме до пролетта (11%, 16 Гласове)
Общо гласували: 147 Обратно към гласуване

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Новините в София: Най-важното за деня 19 април 2024 г....

Столица.bg ви представя вечерния информационен бюлетин с акцентите от София на 19 април. Двуетажен автобус от пл. "Алек...

Прочети още keyboard_arrow_right