Новините в София: Най-важното за деня 12 юни 2022 г.

Новините в София: Най-важното за деня 12 юни 2022 г.

Снимка: Столица.bg

Столица.bg ви представя вечерния информационен бюлетин с акцентите от София на 12 юни 2022 г.

Ерос Рамацоти включи София в световното си турне

Ерос Рамацоти ще се върне в София през следващата година. Италианският изпълнител е включил българската столица в световното си турне, което ще мине през 60 града. Концертът у нас ще се състои на 25 април 2023 г. в "Арена Армеец".

Жена загина при пожар в Овча купел

64-годишна жена е загинала при пожар в апартамент в столичния квартал "Овча купел", съобщават от Главна дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението".

Програма „Ваканция“: Спорт, туризъм и танци за децата и младежите на София

Деца и младежи от София на възраст между 6 и 29 години ще могат да се включат безплатно в различни интересни летни занимания. Инициативите са част от традиционната програма „Ваканция“, която Столична община реализира.


Летище София ще обслужва пътниците по примера на Мюнхен

Специализиран екип ще координира всички дейности на летищните терминали в София, като целта е да се създаде максимално удобство за пътниците, съобщават от аеропорта. Новото звено се ръководи от Андраш Абел, мениджър с дългогодишен опит в областта на летищните терминали и сигурността, както и в управлението на съоръжения.


Щангист от София спечели бронз за България на световното в Мексико

България спечели бронз още в първия ден на започналото снощи в мексиканския град Леон световно първенство по вдигане на тежести за 17-годишни кадети. В категория 49 кг Нино Симеонов се нареди трети в общото класиране с двубой 174 кг. В изхвърлянето той беше вицешампион със 78 кг, а в изтласкването също грабна бронз с 96 кг.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Новините в София: Най-важното за деня 28 март 2024 г....

Столица.bg ви представя вечерния информационен бюлетин с акцентите от София на 28 март. Автомобил обикаля София с "паяк...

Прочети още keyboard_arrow_right