Новините в София: Най-важното за деня 15 февруари 2022 г.

Новините в София: Най-важното за деня 15 февруари 2022 г.

Снимка: Столица.bg

Столица.bg ви представя вечерния информационен бюлетин, с акцентите от София на 15 февруари 2022 г.

Майка и син бяха намерени мъртви в апартамента им в София

Майка и син са били намерени мъртви в апартамента им в бл. 53 на квартал „Лагера” в столицата, съобщават от МВР. 83-годишната жена и 45-годишният ѝ син са били открити след сигнал, подаден от съседи вчера, 14 февруари, към обяд. На място е бил изпратен екип на полицията, а входната врата е отворена с помощта на ключар.

Катастрофа с трима ранени ограничи движението по Цар Борис III

Верижна катастрофа е станала на столичния бул. Цар Борис III при кръстовището с "Тодор Каблешков", съобщиха очевидци в мрежата. Сигналът е подаден около 8.30 часа и на мястото е изпратена линейка. В момента трафикът, в посока Владая, е само в една лента. Три леки коли са се ударили. Има ранени трима души и са откарани за преглед в болница, но не са в тежко състояние.

7-годишно дете с грип е с мозъчен оток в болница в София

В Националната референтна лаборатория "Грип и ОРЗ" на 14 февруари е бил доказан грипен вирус A(H3N2) в респираторна проба от 7-годишно дете с мозъчен оток, съобщават от Националния център по заразни и паразитни болести. Детето е било хоспитализирано в СБАЛИПБ "Проф.Иван Киров" в София.

Студентите в София и страната се връщат присъствено обучение

Облекчават изискванията за присъствен учебен процес във висшите училища в София и страната. Това гласи заповед на здравния министър проф. Асена Сербезова. От понеделник, 21 февруари, присъственият учебен процес във висшите училища, освен със „зелен сертификат“, се допуска и при изпълнение на следните условия

Пожар горя в столичния квартал "Триъгълника"

Пожар горя в квартал "Триъгълника" в София. Запалила се е изоставена постройка, съобщиха от пресцентъра на пожарната. На място са били изпратени три пожарни коли, които бързо са овладяли пламъците.


Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Новините в София: Най-важното за деня 24 април 2024 г....

Столица.bg ви представя вечерния информационен бюлетин с акцентите от София на 24 април. Откриват художествена инсталац...

Прочети още keyboard_arrow_right