Новините в София: Най-важното за деня 17 октомври, 2019 г.

Нощна София

Снимка: Столица.bg

Столица.bg ви представя вечерния информационен бюлетин, с акцентите от София днес, 17 октомври 2019 г.

Момиче набито от бащата на съученичка в столично училище

Агресия от страна на възрастен към дете се е разиграла в столичното 28 СУ "Алеко Константинов", съобщава Нова телевизия. Баща е набил съученичка на дъщеря си. Детето е с хематом на главата.

Мексиканец пострада при съседски скандал в "Дианабад"

Мексиканец на 35 години получи охлузна рана в областта на врата след съседски скандал късно снощи в "Дианабад". Инцидентът стана пред блок 56, а спорът е бил между двама мъже за 35 лева

Фандъкова - Манолова: Класа и знания срещу внушения и голи обещания

Корупция се бори с факти, доказателства и проверки на прокуратурата, заяви кандидатът на ГЕРБ-СДС за кмет на София Никой не може да даде на София това, което аз ще ви обещая! Така изглежда цялата предизборна кампания на т. нар. независим кандидат за кмет на София Мая Манолова. Бившият омбудсман потвърди тази максима и я затвърди в предизборния дебат срещу настоящия и кандидат за кмет за четвърти мандат Йорданка Фандъкова в дебат по Нова телевизия.

Намериха над 100 кила нелегален тютюн в село Яна, задържани са мъж и жена

Над 100 килограма нелегален тютюн са иззети от село Яна при полицейска операция за противодействие на престъпления с акцизни стоки. Полицаите от Пето РУ са задържали 38-годишна жена и мъж на 47 години, докато са рязали нелегален тютюн, съобщават от МВР.

Деси Цонева роди дъщеричка

Журналистката Деси Цонева е родила дъщеричка. И майката, и бебето са добре. Момиченцето е кръстено Бианка- Димана. Името са избрали Деси и съпругът ѝ - издателят Явор Стефанов, съобщи Lupa.bg.

Ремонт на релсите променя маршрута на трамваи 6, 11 и 12

Ремонт на релсовия път по бул. "Рожен" ще промени маршрута на три трамвайни линии в столицата. Това са 6,11 и 12. А изменението започва от 8 и ще трае до 16 часа на 19 октомври, съобщават от Столична община.

Легендарният баскетболист Атанас Голомеев бе отличен с орден "Стара планина"

 С орден "Стара планина" първа степен днес бе отличен легендарния ни баскетболист Атанас Голомеев за заслуги в областта в спорта. На церемонията в Гербовата зала на президентството президентът на Република България Румен Радев награди писателят Владимир Зарев - за заслуги в областта на културата и изкуството. Отличени бяха още четирима.

Маскирани принцове и кралици танцуваха валс около Музикалния театър (СНИМКИ)

Маскирани  крале, принцове и кралици изненадаха столичани с песни и танци този следобед около паметника на Васил Левски, видя Столица.bg. Излезлите сякаш от бална зала герои обиколиха няколко пъти района около Музикалния театър. Те разговаряха приятелски с минувачите.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Анкета

Ще избере ли СОС председател?
  • Да, ще избере (21%, 31 Гласове)
  • Няма да избере (25%, 37 Гласове)
  • Да, на ротационен принцип (12%, 18 Гласове)
  • Ще има нови избори (31%, 46 Гласове)
  • Ще почакаме до пролетта (11%, 16 Гласове)
Общо гласували: 148 Обратно към гласуване

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Новините в София: Най-важното за деня 23 април 2024 г....

Столица.bg ви представя вечерния информационен бюлетин с акцентите от София на 23 април. Кола се заби в багер на Околов...

Прочети още keyboard_arrow_right