Новините в София: Най-важното за деня 19 май 2022 г.

-

Снимка: Столица.bg

Столица.bg ви представя вечерния информационен бюлетин с акцентите от София на 19 май 2022 г.

Кола се заби в оградата на къща в кв. „Васил Левски“

Кола се заби в оградата на къща в столичния кв. „Васил Левски“, съобщава Нова телевизия. Инцидентът е станал вчера на ул. „544-та“. Благодарение на бетонен бордюр, който е монтиран на тротоара, колата не е успяла да влезе в двора на къщата. Щетите са само материални и няма пострадали хора.

Обвинения за шестима лихвари от София, плашели с убийство длъжници

Специализираната прокуратура привлече към наказателна отговорност шест лица за участие в организирана престъпна група за принудително събиране на кредитни задължения. Бандата е действала на територията на София, съобщават от прокуратурата.

На бул. "България" се сблъскаха кола и линейка

Автомобил удари линейка на бул. "България" в близост до МОЛ България, видя Столица.bg. Часове след инцидента движението в района беше блокирано.

Глоба за Народното събрание заради решетките на входа на сградата

Във връзка с информациите за осъществена нерегламентирана намеса по сградата на Народното събрание на пл. „Народно събрание“ № 2 в столицата, Инспектори от Главна дирекция „Инспекторат за опазване на културното наследство” извършиха спешна проверка, съобщават от Министерството на културата.

Фенклуб Сектор Г на Армията: Ганчев и компания да си отиват в Ловеч

Група от 30-40 фенове на ЦСКА показаха недоволството си от представянето на "червените" във финала на Купата на България срещу Левски. Те посрещнаха футболистите с освирквания преди мача с Ботев Пловдив, като опитаха и да ги замерят с банани, клони и шишета с вода, но неуспешно.

 

 

 

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Новините в София: Най-важното за деня 15 април 2024 г....

Столица.bg ви представя вечерния информационен бюлетин с акцентите от София на 15 април. По тялото на 45-годишния мъж в...

Прочети още keyboard_arrow_right