Новините в София: Най-важното за деня 20 април 2022 г.

-

Снимка: Столица.bg

Столица.bg ви представя вечерния информационен бюлетин, с акцентите от София на 20 април 2022 г.

Протест затвори столичния "Цар ОСвободител", колона от автомобили пред НС (СНИМКИ)

Тежко задръстване има в центъра на София. От час движението е много затруднено заради протест на пътните фирми. Работници си искат изработените пари, но от правителството още не могат да решат кога и как да ги изплатят. Кабинетът "Петков" очаква решение на проблема в Народно събрание. Депутатите одобриха днес изплащането на 50% от парите - над 1 милиард лева.

Калоян Паргов към работещите в „Топлофикация София“: Заслужавате достойно заплащане

Заслужавате достойно заплащане и всички социални придобивки за труда, който полагате. Вие работите, за да можем ние, столичани, да имаме топла вода и парно през зимата. Това каза общинският съветник Калоян Паргов по време на протест на работещите в „Топлофикация София“, който се състоя снощи в столицата.

Жителите на "Стрелбище" са против въвеждането на Зелена зона в квартала

След първото публично обсъждане на проекта за въвеждане на Зелена зона в кв. "Стрелбище", преобладаващото мнение на жителите е против. Това съобщи кметът на район "Триадица" Димитър Божилов. Той благодари на всички, отделили от времето си и присъствали на разискванията.

Авария на ТЕЦ "Земляне" остави без парно и топла вода южните квартали

Южните квартали на София, захранвани от ТЕЦ "Земляне", останаха без парно и топла вода. В кварталите "Бели брези", "Стрелбище", "Гоце Делчев", части на "Хиподрума", "Красно село", "Мотописта", както и в част от "Младост 4" топлоподаването временно беше преустановено.

Целодневен контрол в автобусите по линия 111 в София

Контролът за редовност на пътниците в автобусите по линия 111 е целодневен. От сутринта се правят проверки и така ще е през целия ден до края. Това съобщи председателят на Комисията по транспорт и пътна безопасност на СОС Карлос Контрера в социалната мрежа.

 

 

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Новините в София: Най-важното за деня 18 април 2024 г....

Столица.bg ви представя вечерния информационен бюлетин с акцентите от София на 18 април. Третото издание на фестивала "...

Прочети още keyboard_arrow_right