Новините в София: Най-важното за деня 21 август, 2019 г.

обзор

Снимка: Столица.bg

Столица.bg ви представя вечерния информационен бюлетин, с акцентите от София днес, 21 август 2019 г.

Сигнали за бомби получени на летище "София" и в БНТ

Сигнали за бомби са получeни днес на летище "София" и в сградата на БНТ. На първото място предупреждението е изпратено по електронната поща тази сутрин, съобщава Нова телевизия. В Националната телевизия хората са евакуирани малко преди 12 часа заради евентуалната заплаха.

Бомбена заплаха и за редакцията на „24 часа“

След сигналите за поставени взривни устройства на летище София, летището в Пловдив и сградата на БНТ, заплаха за бомба са получили и в редакцията на „24 часа“, съобщават от медията. Съобщението е пуснато на електронната поща на редакцията. В него се казва, че терористична група Orwell ще взриви сградата на медията. Монтирани са взривни устройства в сградата и всеки момент могат да избухнат, ако бъде отворено писмото. Накрая пожелават на всички служители приятен полет.

Служител на „Левски“ бе пребит пред „Герена“

Двама непознати нападнали и пребили с железни пръти Цветан Вълчев, служител на „Левски“, съобщава БТВ. Това се е случило на ул. „Тодорини кукли“ в столицата, точно пред офисите на спортния клуб.

Нов случай на африканска чума в ловно стопанство „Витошко-Студена"

На територията на държавно ловно стопанство „Витошко-Студена“ е засечено ново огнище на африканска чума, след като е намерено заразено прасе, съобщава БНР. В обхват от 200 кв. км ще бъде издадена заповед за ограничаване на достъпа и дейностите, каза Дамян Дамянов, директор на Югозападното държавно предприятие.

 

Жена се спъна в "перките" на "Графа", мъжът ѝ ги изкърти

Столичанин изкърти част от ограничителите на улица "Граф Игнатиев", след като жена му се спъна в тях. Човекът се разгневил, защото всеки ден някой се спъва. Той взел един крик, преместил ги и ги хвърлил на трамвайните линии в знак на протест, разказват от dnes.bg. Дошла полиция и го задържала. Отведен е в Първо районно управление.

Медицински център изхвърля биологични отпадъци в общите контейнери

Медицински център, който се намира на ул. "Враня" в София, изхвърля биологични отпадъци в общите контейнери за боклук, съобщава NOVA.

44 539 хванати да карат с превишена скорост в София и страната за седмица

Само за една седмица на територията на София и страната са хванати 44 539 водачи, които карат с превишена скорост. Данните са от специализираната полицейска операция за контрол на скоростта от 12 до 18 август по линия на Европейската мрежа на службите на Пътна полиция – TISPOL.

Морковена халва и разноцветни домати изкушават на Фермерски пазар Оборище

Морковена халва, домати с различни цветове, ягоди и още куп изкушения са подготвили за приятели и клиенти производителите, които ще участват тази неделя в традиционния летен фермерски пазар Оборище.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Анкета

Ще избере ли СОС председател?
  • Да, ще избере (21%, 31 Гласове)
  • Няма да избере (25%, 37 Гласове)
  • Да, на ротационен принцип (12%, 18 Гласове)
  • Ще има нови избори (31%, 45 Гласове)
  • Ще почакаме до пролетта (11%, 16 Гласове)
Общо гласували: 147 Обратно към гласуване

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Новините в София: Най-важното за деня 22 април 2024 г....

Столица.bg ви представя вечерния информационен бюлетин с акцентите от София на 22 април. Обрат: Издирват 28-годишен мъж...

Прочети още keyboard_arrow_right