Новините в София: Най-важното за деня, 22 март 2019 г.

Столица.bg ви представя вечерния информационен бюлетин, с акцентите от София днес, 22 март 2019 г.

Прибират пари от зелена зона и скоби по неасфалтираната "Добруджански край"

Гражданите се възмущават, че не се предлагат условия, а същевременно се прибират пари и се слагат скоби. От ЦГМ пък се аргументират, че живеещите сами са искали там да се въведен платено паркиране, за да има ред.

Шестокласници и Инспекторат лъснаха оградата на ОУ "Граф Игнатиев" (СНИМКИ)

Тийнейджърите заедно с покрепата на Столичен инспекторат лъснаха оградата на училището. Издрасканите по стената графити бяха покрити с боя. Дадоха четки и бои на учениците и те бсе справиха блестящо с оградата на своето училище, което е в центъра на София.

60 нови автобуса бяха паркирани в гараж "Дружба" (СНИМКИ)

60 чисто нови градски автобуса бяха паркирани в гараж "Дружба" на Столичния градски транспорт, видя Столица.bg. Те са излезли чисто нови от магазина на MAN и цяла седмица, на групи се придвижваха до автопарка в район "Искър". 

Трима от международна мрежа за наркотици задържани в София

Трафикът на дрогата е бил от Африка към Западна Европа. Функцията на тримата в рамките на цялата мрежа е била да набират родни "мулета", които да пращат в африкански държави. Посредниците е трябвало да пренесат наркотиците без проблем до Италия и Германия. 

SOS Детски селища търсят приемни родители в София

Кандидат родителите трябва бъдат семейства, семейни партньори или самостоятелни кандидати, искащи да отглеждат деца в собствения си дом. 

Борисов: Необходим е дебат за високите сгради в София

Като минавам по „Цариградско”, гледам високите сгради – те са красиви. Дават съвсем друг облик на града. Ако искат колиби. Ние живеехме в колиба – две стаи в Банкя”, каза още Борисов.

Столичани с протест заради тролей по „Фритьоф Нансен”

Според гражданите тролеят ще задръсти не само тяхната улица, но и целият център, няма да може да минават колите и ще стане много голяма тапа. Те вече са се консултирали с адвокат

Чудодейната икона на Богородица Всецарица пристига в София

Чудодейната икона на Света Богородица Всецарица ще бъде донесена днес в столичния храм Рождество Христово в "Младост", съобщават от храма. Изображението на Божията майка идва от Църногорския манастир. От 16.30 ч. днес вярващите могат да отидат на поклонение. Тя ще бъде в храм Рождество Христово до 10.30 ч. на 26 март т. г.

Мъж открадна килим от входа на поликлиника в София (СНИМКИ)

Обира е станал в 12:00 часа на обяд пред столичната поликлиника България, намираща се на бул. „България“ 51 в кв. Мотописта. На видеото от охранителната камера се вижда мъж, които спира и започва да побутва с крак червен килим поставен на входа,  след което се навежда взима го и си тръгва.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Анкета

Ще избере ли СОС председател?
  • Да, ще избере (21%, 31 Гласове)
  • Няма да избере (26%, 38 Гласове)
  • Да, на ротационен принцип (12%, 18 Гласове)
  • Ще има нови избори (31%, 46 Гласове)
  • Ще почакаме до пролетта (11%, 16 Гласове)
Общо гласували: 149 Обратно към гласуване

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Новините в София: Най-важното за деня 24 април 2024 г....

Столица.bg ви представя вечерния информационен бюлетин с акцентите от София на 24 април. Откриват художествена инсталац...

Прочети още keyboard_arrow_right