Новините в София: Най-важното за деня 23 април, 2020 г.

София вечер

Снимка: Столица.bg Зорница Митин

Столица.bg ви представя вечерния информационен бюлетин, с акцентите от София днес, 23 април 2020 г.

Софийски градски съд остави в ареста Кристиан Николов, убил Милен Цветков

Един от мотивите е, че е 22-годишният може да извърши ново престъпление, тъй като употребява наркотици Шофьорът на АудиQ7 Кристиан Николов, убил журналиста Милен Цветков, остава в ареста. Това реши Софийски градски съд на онлайн заседанието снощи за гледане на мярката за неотклонение на Кристиан Николов. В съдебната зала присъстваха само съдът, прокурор и защитата. В последните минути  прокуратурата промени обвинението на умишлено убийство.

Обраха къща в Панчарево и изпочупиха тръбите - имотът се превърна в басейн

Изтеклата вода е на стойност над 4300 лв., за случая е подадена жалба в VIII РПУ на СДВР Вандали обраха къща в район Панчарево. Крадците са проникнали в имота през покривната капандура. Изкъртени са и изпочупени от стената всички батерии в банята и кухнята на дома. Оставена е водата от счупените тръби да изтича безпроблемно.

Арестуваха биячите на журналиста Слави Ангелов при акция в София

Арестувани са биячите на журналиста Слави Ангелов, главен редактор на 168 часа, при спецоперация в София, съобщи Нова телевизия. На 17 март т. г. вечерта  журналистът бе пребит пред дома си на бул. Дондуков с метални пръти и прободен с нож в крака.

Дрогирани шофьори да работят в морги, реанимации и травматологии

Трябва да видят какво са причинили на жертвите си!, настояват от ВМРО Дрогираните шофьори да работят в моргите, реанимациите и травматологиите, за да видят какво са причинили на жертвите си Това предлагат депутати от ВМРО за наказанието на шофьори, които дрогирани сядат зад волана.

Недостроената сграда на ИПК "Родина" ще бъде взривена

Високата част на недостроената сграда на ИПК „Родина“ на „Цариградско шосе” в София ще бъде взривена в неделя, 25 април, между 9,30 и 10,00 ч. Заради операцията час по-рано движението по основния столичен булевард ще бъде спряно и пренасочено, съобщават от Нова телевизия.

20-годишен задържан на КПП в Божурище за неподчинение

Водач на 20 години от столицата е задържан за неподчинение на полицейско разпореждане. Вчера, на обособено КПП в Божурище за движещи се от и за столицата пътни превозни средства, служители на РУ- Сливница проверили товарен автомобил „Ивеко Дейли“, управляван от младежа. Това съобщиха от МВР.

Майката на Кристиан Николов осъдена през 2017 г. за катастрофа със същия джип

Бизнес дамата Десислава Николова е осъдена за още една катастрофа със същия автомобил, с който синът ѝ Кристиан участва в мелето на  бул. „Черни връх“, при което загина Милен Цветков. Присъдата е от 2017 г, съобщава bTV. Медията разполага и със съдебното решение.

Започва поетапното спиране на парното в София

От утре- 24 април 2020г. /петък/ започва поетапното спиране на отоплението в столицата. Първоначално ще бъде прекратено топлоподаването към обществените и бизнес сградите. В следващите работни дни ще бъде спряно парното в жилищните сгради и накрая в болничните заведения, съобщават от "Топлофикация София".

Футболен фен от "Левски" и боксьор е един от задържаните за побоя над Слави Ангелов

Фен от агитката на "Левски", който е боксьор е сред биячите на журналиста Слави Ангелов. Днес при полицейска акция бяха задържани седем лица от група за силови действия.

Близките на Кристиан Николов още не са платили за транспортирането на размазаното Ауди

От фирмата превозвач са готови с жалба за неуредените финансови отношения Разноските по транспортирането на размазаното Ауди Q7, с което Кристиан Николов уби журналиста Милен Цветков още не са платени. Три дни близки до семейството на шофьора разиграват представител на фирмата, която е извозила смачканата кола до паркинга на СДВР.

 

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Анкета

Ще избере ли СОС председател?
  • Да, ще избере (21%, 31 Гласове)
  • Няма да избере (26%, 38 Гласове)
  • Да, на ротационен принцип (12%, 18 Гласове)
  • Ще има нови избори (31%, 46 Гласове)
  • Ще почакаме до пролетта (11%, 16 Гласове)
Общо гласували: 149 Обратно към гласуване

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Новините в София: Най-важното за деня 24 април 2024 г....

Столица.bg ви представя вечерния информационен бюлетин с акцентите от София на 24 април. Откриват художествена инсталац...

Прочети още keyboard_arrow_right