Новините в София: Най-важното за деня 23 декември 2022 г.

Новините в София: Най-важното за деня 23 декември 2022 г.

Снимка: Столица.bg

Столица.bg ви представя вечерния информационен бюлетин с акцентите от София на 23 декември 2022 г.

Маскирани и въоръжени обраха 30 000 лв. от транспортна фирма в Орландовци

Четирима маскирани са извършили въоръжен грабеж тази нощ в столичния квартал Орландовци, съобщи bTV. Те са нахлули в офис на транспортна фирма на ул. Каменоделска в София. При нахлуването им е имало охранител в офиса, който е успял да избяга и не е пострадал. Обирът е станал около 1 часа след полунощ.

Директорът на АГ "Шейново": Жената, родила със секцио не е виждала собственото си бебе

Севда Михайлова, която първоначално отрече да са сменени новородените не е виждала никога нейното си бебе. Това обясни директорът на сотличното АГ "Шейново" д-р Румен Велев пред bTV тази сутрин. Оказва се, че тя е родила със секцио и бебето й е занесено 24 часа след раждането. А бебетата вече са били разменени в кошчетата в неонатологията.

Осмокласник посини окото на момиче за пакет бонбони в столичното 28-о училище

Осмокласник наби 14-годишно момиче в софийското 28 СУ "Алеко Константинов" в Красна поляна. Причината е пакетче бонбони, които девойката си купила, а младеж й ги взел. няколко часа по-късно, след училище, пет момчета е причакват и единият посяга и я бие, разказа тя пред Нова телевизия. Само седмица след като се мести в ново училище, седмокласничка се прибира вкъщи с посинено око и видими белези от насилие по лицето. На майка си обяснява, че по-голямо момче я нападнало заради пакетче бонбони.

Железа от камион се изсипаха и премазаха лека кола на столичния "Христо Ботев" (ВИДЕО)

Поредният инцидент стана в центъра на София тази сутрин, сигнализираха очевидци във фейсбук. Железа от камион се изсипаха върху лек автомобил на Солни пазар, бул. "Христо Ботев" и "Позитано". Видеото бе публикувано от Dragan Milev - Darry, под чиито прозорци стана сакатлъкът. Огромният камион е натоварен с метални елементи за скеле. До него е спрял лекият автомобил. И в един момент предницата на колата е затрупана исмазана от тежестта. Счупено е и предното стъкло. Автомобилът е на млад човек, който също живее в близост.

Софийска градска прокуратура обвини полицаи за катастрофата на Околовръстното

Софийска градска прокуратура привлече като обвиняеми полицейски служители за престъпления по служба за катастрофата на Околовръстното на София в края на септември т. г., съобщиха от СГП. Тогава шофьорът Димитър Любенов под въздействието на наркотици и алкохол блъсна лек автомобли с френски граждани.

Тотално задръстване по Цариградско, тапата започва от Орлов мост (СНИМКИ)

Супер натоварено е движението по всички големи булеварди в София. Показателно за тежкия трафик е една от основните артерии за вход и изход на столицата Цариградско шосе. Тапата е толкова голяма, че започва от Орлов мост в посока Пловдив. Наторавено е и в обратна посока от автомобили напускащи София през Княжево  икъм Владая. Супер натоварен е и трафикът по Околовръстното - Южна дъга, Северната скоростна тангента.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Анкета

Ще избере ли СОС председател?
  • Да, ще избере (22%, 30 Гласове)
  • Няма да избере (26%, 36 Гласове)
  • Да, на ротационен принцип (12%, 17 Гласове)
  • Ще има нови избори (29%, 40 Гласове)
  • Ще почакаме до пролетта (11%, 15 Гласове)
Общо гласували: 138 Обратно към гласуване

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Новините в София: Най-важното за деня 27 март 2024 г....

Столица.bg ви представя вечерния информационен бюлетин с акцентите от София на 27 март.  Кога ще има кръстовище на...

Прочети още keyboard_arrow_right