Новините в София: Най-важното за деня 25 октомври, 2020 г.

София вечер

Снимка: Столица.bg

Столица.bg ви представя вечерния информационен бюлетин, с акцентите от София днес, 25 октомври 2020 г.

ЦГМ налага глоби за неправилно паркиране

Служителите на ЦГМ ще глобяват от 2 ноември паркирали неправилно автомобили извън обособените зони за платено паркиране в столицата. Фишове за паркиране по тротоарите, в зелените площи и на пътното платно ще се съставят на място.

Отменени са представленията на Софийската опера

Спектаклите на Софийската опера се отменят до 8 ноември, съобщава Дарик. От Софийската опера са потвърдили информацията като са споделили, че се съобразяват с препоръките на столичния кмет Йорданка Фандъкова и столичния оперативен щаб за овладяване разпространението на заразата с коронавирус.

Треньорът на „Левски“ подава оставка

След вчерашната загуба на сините от „Черно море“, треньорът Георги Тодоров заяви, че ще подаде оставка, съобщава БТВ. „Левски“ посрещна „Черно море“ на стадион „Георги Аспарухов“ вчера. Загубата на сините бе 1:2. За отбора това е пета поредна загуба за сезона.

Столичният щаб препоръчва маски и в офисите

Работа от дома или използване на маска в офисите препоръчва столичния оперативен щаб за овладяване на заразата с коронавирус, съобщават от пресцентъра на Столична община.

Отвори нова библиотека в столичния кв.“Левски В“

От миналия понеделник, 19 октомври, новата библиотека на Народно читалище “Иван Вазов - 2014” в кв. „Левски В“ е вече факт, става ясно от публикация в социалната мрежа. Тя е създадена с много любов и дарени книги от жителите на района.

Премиерът е с COVID-19, остава на домашно лечение

Премиерът Бойко Борисов е с положителен резултат на PCR теста. След отрицателните тестове и свалената от РЗИ карантина, премиерът е отложил в петък всичките си публични изяви и срещи, споделя той в социалната мрежа.

Здравният министър се изолира, контактен е с премиера

Столичната РЗИ карантинира  и министрите на транспорта Росен Желязков, на енергетиката Теменужка Петкова и зам.-външният министър Георг Георгиев.

Спешно: Лекар в София има нужда от 10 банки кръв

Спешна нужда от голямо количество кръв, 10 банки,  има д-р Стефан Попов, съобщава Дир.бг. Лекарят се намира в реанимация на кардиохирургията на Националната кардиологична болница. Кръвта е за компенсиране на неовладян, тежък кръвоизлив. Няма значение каква ще е кръвната група.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Анкета

Ще избере ли СОС председател?
  • Да, ще избере (22%, 30 Гласове)
  • Няма да избере (26%, 36 Гласове)
  • Да, на ротационен принцип (12%, 17 Гласове)
  • Ще има нови избори (29%, 40 Гласове)
  • Ще почакаме до пролетта (11%, 15 Гласове)
Общо гласували: 138 Обратно към гласуване

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Новините в София: Най-важното за деня 28 март 2024 г....

Столица.bg ви представя вечерния информационен бюлетин с акцентите от София на 28 март. Автомобил обикаля София с "паяк...

Прочети още keyboard_arrow_right