Новините в София: Най-важното за деня 28 април 2019 г.

НДК

Снимка: Столица.bg

Столица.bg ви представя вечерния информационен бюлетин, с акцентите от София днес, 28 април 2019 г.

Змия изплаши майка с три деца в кв. Христо Ботев

Моля ви да ни помогнете. В момента змията е под колата и не мърда от там. Може да влезе в дома ни, разказа през сълзи майката. Тя звъняла на тел. 112, но от там я препратили към Столична община. Не получила отникъде очаквания отговор, че ще пристигне екип, който да прибере змията. Накрая Петя се обади в Столица.bg, за да търси съдействие.

Столичният зоопарк търси доброволци

При повече доброволци, които ще следят за изпълнения на забраната ще може да се преустанови с храненето от посетителите. Особено фрапиращи са случаите при мечките и сурикатите.

Мерцедес остана без броня на паркинга на мол в столицата

И на паркингите на моловете не е безопасно, и автомобилът ви може да пострада дори, когато сте паркирали на правилното място. Навсякъде в София дебнат некадърни или неадекватни шофьори. Доказателство е автомобил Мерцедес, който вчера останал без броня на подземен паркинг на столичен мол.

Абитуриенти измазаха оградата на 31 СУЧЕМ "Иван Вазов" (ВИДЕО)

Всички дванадесети класове под ръководството на учителя Манол Николов пребоядисаха оградата дни преди Великденските празници. Училището осигури бои и четки, а абитуриентите се трудиха в няколко часа по "Свят и личност".

Градският транспорт в София се движи по специален режим в празничните дни

Общественият транспорт в София ще се движи по специален режим по време на Великденските празници, предупреждават от Центъра за градска мобилност. На 28 и 29 април 2019 г., на 1 май 2019 г. – Ден на труда и международната работническа солидарност и на 6 май 2019 г. – Ден на храбростта и Българската армия, градският транспорт ще се движи по временно въведен режим.


Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Новините в София: Най-важното за деня 28 март 2024 г....

Столица.bg ви представя вечерния информационен бюлетин с акцентите от София на 28 март. Автомобил обикаля София с "паяк...

Прочети още keyboard_arrow_right