Новините в София: Най-важното за деня 29 юни, 2019 г.

полиция

Снимка: Столица.bg

Столица.bg ви представя вечерния информационен бюлетин, с акцентите от София днес, 29 юни 2019 г.

Парад на шапките превзе центъра на София (СНИМКИ/ВИДЕО)

Шествието премина през центъра на София и навсякъде получи огромен интерес и още по-големи аплодисменти. Пред Централна Баня роякът от жени с шапки бе посрещнат от червен килим. По него минаха красиви момичета, които представиха едни от най-любимите шапки на Сардарева. Любими, защото са или от първата ѝ колекция, или са участвали в различни международни състезания. 

Внедрен човек от МВР разкрива схемата за фалшиви ТЕЛК-ове в София

В престъпната група са и трима лекари. Двама от тях са председатели на ТЕЛК комисии - едната е в 28-омо ДКЦ, а другата е във Втора  градска болница в София. Третият лекар по специалност е психиатър и е управител на медицински център.

Алжирец- бежанец е изнасилил момиче в Борисовата градина

Чужденецът я е заплашил със стъкло от счупена бутилка и след като я насилил я ограбил. Сигналът за инцидента е подаден на 26 юни в полицията. Веднага са предприети бързи действия и чужденецът е задържан вчера. В момента е в ареста на I РПУ. Очаква се прокуратурата да му повдигне обвинение.

Михаил Константинов: Няма как да се случи кмет на София от БСП

Според него "синята крепост" в столицата  нямало как да стане червена, защото това означавало и мнозинство на БСП в Общинския съвет, а това нямало как да го имат.

Шефът на VI РПУ в София хванат с алкохол зад волана

Охранителите на обекта веднага са сигнализирали органите на реда. Когато пристигат служители на полицията, започва скандал с Василев. За екшъна разказват очевидци. Полицейският началник се качил в личния си автомобил и се опитал за избяга. Полицейските екипи са го заловили на бул. България.

На "Червено знаме" погребаха първите успехи на българското плуване
На този комплекс през 1985 г. Таня Богомилова печели първата европейска титла на първенството на Стария континет. Соня Дангалакова и до днес рекордьорка на 400 м съчетано, разбива хемегемонията на ГДР и печели сребро на 200 м съчетано плуване. Женската смесена щафета - Таня Богомилова, Бистра Господинова, Радосвета Пиронкова и Ваня Аргирова печелят бронз. Този успех на родното плуване никога повече няма да се повтори.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Анкета

Ще избере ли СОС председател?
  • Да, ще избере (21%, 31 Гласове)
  • Няма да избере (25%, 37 Гласове)
  • Да, на ротационен принцип (12%, 18 Гласове)
  • Ще има нови избори (31%, 45 Гласове)
  • Ще почакаме до пролетта (11%, 16 Гласове)
Общо гласували: 147 Обратно към гласуване

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Времето и предстоящите събития на 23 април 2024 г....

Времето на 23 април 2024 г.: Над столицата ще е облачно и хладно, съобщават от НИМХ. За столицата е обявен жълт код за ...

Прочети още keyboard_arrow_right