Новините в София: Най-важното за деня 3 юни 2023 г.

Новините в София: Най-важното за деня 3 юни 2023 г.

Снимка: Столица.bg

Столица.bg ви представя вечерния информационен бюлетин с акцентите от София на 3 юни 2023 г.

Софийска районна прокуратура обвини Христов за незаконни записи

За периода от 25.05.2018 г. до 30.05.2023 г. на различни места на територията на гр. София, обвиняемият К.Х. без надлежно разрешително, което се изисква по закон, е използвал специално техническо средство, предназначено за негласно събиране на информация – престъпление по чл. 339а, ал.1 от НК. В хода на разследването е установено, че К.Х. е записвал срещи на обвиняемият П.П. с различни български граждани и магистрати.

На летище София се проведе специализирана полицейска операция

В ранния следобед днес полицията е извършила проверки, свързани със сигурността. Достъпът до терминалите и разписанието на полетите не са засегнати, летището функционира пълноценно, казват от летището.

Столични полицаи задържаха служител на ДАНС с наркотици

Дансаджията обяснил, че са колеги и показал карта на ДАНС. Полицаите от СДВР са го обискирали и са открили тревиста маса и наркотично вещество наподобяващо пико. Работата по случая продължава.

Стотици помагаха на деца в риск спортуват на Витоша

На поляната днес се практикуваха 13 различни дисциплини. От ранна утрин бяха подготвени отделните спортни арени, в които хора със специфични потребности получаваха напътствия и възможност да спортуват: тенис на маса, бадминтон, алпийски тролей, футбол, ориентиране, лесовъдни игри, бягане за незрящи с придружител, гимнастически и фитнес уреди, дисккечър, работни ателиета, подвижни игри: голяма топка и др. Голям интерес предизвикаха и организираните от Дирекцията на ПП „Витоша“ лесовъдни игри, които по традиция освен състезателния си характер имат много силен възпитателен ефект, за участниците бяха предвидени много подаръци.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Новините в София: Най-важното за деня 22 април 2024 г....

Столица.bg ви представя вечерния информационен бюлетин с акцентите от София на 22 април. Обрат: Издирват 28-годишен мъж...

Прочети още keyboard_arrow_right