Новините в София: Най-важното за деня 31 октомври, 2019 г.

София вечер

Снимка: Столица.bg

Столица.bg ви представя вечерния информационен бюлетин, с акцентите от София днес, 31 октомври 2019 г

Момиче пропадна в шахта до НДК

Инцидент в центъра на столицата. Младо момиче е пропаднало в шахта в един от подлезите на НДК, разказват от bTV. Кристина Манасиева слязла от трамвая, направила две крачки и пропаднала.

Неизвестни нападнаха певеца Ивайло Колев

Известният певец Ивайло Колев е бил нападнат  от непознати снощи. След вандалския акт той е бил откаран в болница. Това съобщиха хората от неговия екип във Фейсбук. Заради посегателството се налага концертът на Ивайло в популярен столичен клуб да бъде отложен.

Кола се обърна на Околовръстното

Форд Фиеста се обърна на Околовръстното на завоя към бул. България в София. За пострадали не се съобщава и дано да няма. Снимката на излетелият автомобил на тревата бе публикува в социалната мрежа.

Чупят пейки и обръщат кошчета в парк "Св. Петър и Павел"

Вандали са изпочупили пейки  в столичния парк "Св. Петър и Павел". Освен изтръгнатите пейки, има обърнати няколко кошчета, съборена е дори и химическа тоалетна.

Фандъкова: За да спечели гласове, Манолова би оглавила протест срещу себе си

В момента София има големия шанс да ускори развитието или да изпадне в експерименти и хаос, нещо което смятам, че хората не биха искали, каза Йорданка Фандъкова

Пътна полиция започва проверки и в София за гуми и фарове

Столичната Пътна полиция от утре стартира проверки на автомобилите дали за готови за зимата. Проверките ще бъдат както в столицата, така и по пътищата на цялата страна.

 Народният театър кани зрителите на разходки "Зад завесата"

Народният театър "Иван Вазов" кани  приятели и почитатели на едни специални разходки „Зад завесата“. В сезона, в който отбелязва 170-годишнината от рождението на своя патрон Иван Вазов, най-големият театрален институт ще разкрие част от тайните, които зрителите не могат да видят по време на представления.

 Бабаити пребиха шофьор на бул. "Ситняково", потрошиха и колата му

Мъж на 23 години пострада снощи около 23.15 часа до търговски център на бул. "Ситняково". Пред полицията той обяснил, че малко преди инцидента, докато шофирал, бил засечен от няколко автомобила, единият от които препречил пътя му и го принудил да спре.

ВМРО – София подкрепя Йорданка Фандъкова за кмет

Подобряване на сигурността в града, благоустройство на кварталите и развиване на северните райони са част от ключовите моменти от програмата на ВМРО, които Фандъкова и екипът ѝ се ангажират да развиват в следващия мандат.

Олимпийската шампионка Ваня Гешева: Йорданка Фандъкова е изключителна жена, много борбена и много истинска

Подкрепям г-жа Фандъкова първо, защото много я обичам. За мен тя е изключителна жена, много борбена, много истинска. Изключително интелигентна и много добра. Това заяви пред Столица.bg олимпийската шампионка от  Сеул'88 Ваня Гешева.

 

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Анкета

Ще избере ли СОС председател?
  • Да, ще избере (21%, 31 Гласове)
  • Няма да избере (25%, 37 Гласове)
  • Да, на ротационен принцип (12%, 18 Гласове)
  • Ще има нови избори (31%, 45 Гласове)
  • Ще почакаме до пролетта (11%, 16 Гласове)
Общо гласували: 147 Обратно към гласуване

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Новините в София: Най-важното за деня 22 април 2024 г....

Столица.bg ви представя вечерния информационен бюлетин с акцентите от София на 22 април. Обрат: Издирват 28-годишен мъж...

Прочети още keyboard_arrow_right