Новините в София: Най-важното за деня 31 януари 2021 г

София нощем

Снимка: Столица.bg

Столица.bg ви представя вечерния информационен бюлетин, с акцентите от София днес, 31 януари 2021 г.

Кола пострада при срутване на АМ „Струма“

При срутване на скална маса в района между 7-ми и 9-и км от АМ „Струма“ около 19 ч в събота е пострадала кола, съобщава БТВ. Късмет е, че пътниците, не са пострадали.

Фандъкова: „За първи път във Владая ще има яслена група“

Разширението на детската градина във Владая ще бъде готово в края на месец февруари, сподели столичният кмет Йорданка Фандъкова пред БНР. В новопостроената на детската градина в софийския квартал Владая ще се обучават 75 деца, разпределени в 3 групи. Приемът ще започне през пролетта.

Километрична опашка за Симеоновския лифт

Километрична опашка се изви тази сутрин за Симеоновския лифт, видя Столица.bg. Нужната дистанция, която да предотврати заразяване с коронавирус, не се наблюдава.

Кола се запали край мол Парадайз

Лек автомобил се е запалил на бул. „Черни връх“ до Парадайз в София, става ясно от публикация в социалната мрежа. За инцидента се съобщава в групата Traffic Sofia.

Столичните молове отварят с намалена работно време

Столичните молове се готвят да отворят врати след двумесечния локдаун, който им бе наложен във връзка с противоепидемичните мерки. Работното време на големите търговски центрове ще бъде намалено с час и те ще работят от 10.00 до 21.00 ч.

Маймунката Алф стана на пет годинки

Любимият обитател на столичния зоопарк – лапундерът Алф празнува своя пети рожден ден. Празникът се проведе пред неговото обновено жилище в сектор „Примати“. Рожденикът получи торта от арабски хляб, зеленчуци на скара и пилешко месо от своите осиновители, както и топка и орехи.

 

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Новините в София: Най-важното за деня 28 март 2024 г....

Столица.bg ви представя вечерния информационен бюлетин с акцентите от София на 28 март. Автомобил обикаля София с "паяк...

Прочети още keyboard_arrow_right