Новините в София: Най-важното за деня 5 януари, 2020 г.

София сняг

Снимка: Столица.bg

Столица.bg ви представя вечерния информационен бюлетин, с акцентите от София днес, 5 януари 2020 г.

Шофьор загина сутринта на Ботевградско шосе в столицата

Шофьор на автомобил е загинал през изминалата нощ в София, научи Столица.bg. Той самокатастрофирал на бул. Ботевградско шосе и ул. 46. При инцидента колата пада от моста, а водачът е загинал на място.

Голяма верига открива магазин и в кв. Княжево

Голяма хранителна верига открива магазин в столичния квартал Княжево, район Витоша. Лидл отваря врати на 12 януари, неделя, от 11 часа. Това е стотния магазин на веригата. Тази година се навършват 10 години от влизането в България. 

Загинал шофьор в София, сам катастрофирал с колата си

В София има загинал водач тази сутрин. Това съобщава Лючезар Близнаков от "Пътна полиция" в столицата. Шофьорът е катастрофирал сам с автомобила си. Служителят на "Пътна полиция" предупреди, че продължават инцидентите, които са в разултат на несъобразена скорост, пише Монитор. Тежък инцидент е станал в столичния квартал Надежда тази нощ. БМВ се е забило в стълб, а автомобилът е на купчина ламарина, научи Столица.bg.

Владо Карамазов се върна в 54 СУ "Св.Иван Рилски" (ВИДЕО)

Един от най-известните, популярни родни актьори Владо Карамазов се върна към ученическата скамейка и спомените си. Любимецът на хиляди посети столичното 54 СУ "Св.Иван Рилски" в район "Надежда" и седна на чина си. Влизайки в училището звездата на българския театър и кино се върна към спомените си от първи клас.

София е лидер по кредитен рейтинг Балканите

Дългосрочният кредитен рейтинг на София бе повишен от 'BBB- на 'BBB с положителна перспектива. Това превърна българската столица в лидер на Балканския полуостров в сравнение с Русия и Турция.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Времето и предстоящите събития в София на 19 април 2024 г....

Времето и предстоящите събития в София на 19 април 2024 г. Времето на 19 април 2024 г. Слънчево преди обед и облачно ...

Прочети още keyboard_arrow_right