Новините в София: Най-важното за деня 6 април 2022 г.

-

Снимка: Столица.bg

Столица.bg ви представя вечерния информационен бюлетин, с акцентите от София на 6 април 2022 г.


Оставиха бележка със заплахи върху колата на украинка

Украинка откри бележка със заплахи, оставена на автомобила ѝ, паркиран в центъра на София, съобщи Нова телевизия. Жената е подала сигнал в полицията, потърсила е и съвет от посолството. Паркингът се стопанисва от „Градска мобилност”.

Започва пръскането срещу ларви на комари и кърлежи в София

Започват обработките на зелени площи, паркове, градини и междублокови пространства срещу ларви на комари и кърлежи, както и срещу гризачи в София. Направена е организация и график за извършване на възможно най-ранни обработки, в съответствие с предписание от Столична Регионална здравна инспекция.

Симеон Ставрев внесе официално предложение за улица “Милен Цветков”

Общинският съветник от “Демократична България” Симеон Ставрев внесе доклад в Столичния общински съвет за преименуването на улица “549” на “Милен Цветков”. Предложението е по идея на колегите на Цветков от ТВ1, където се намира офисът на телевизията в район “Подуяне”.

Поставиха легнал "полицай", успокояват движението по столичния бул. "Черни връх"

Прилагане на мерки за обезопасяване и успокояване на движението по столичния бул. "Черни връх" са предприети от Столична община и конкретно от заместник-кмета по транспорт Кристиан Кръстев. При бензиностанция Еко и food зоната вече има изкуствено препятствие (легнал "полицай"), за да се намали скоростта.

Момиче самокатастрофира след дрифт в Надежда, помете колчета и влезе в парка (СНИМКИ)

Поредният безумен шофьор, този път млада жена, замалко не окървави столичния район Надежда. Девойката, седнала зад волана и решила да се прави на героиня от "Бързи и яростни", помете антипаркинг колчета на тротоара при бл. 458 в Надежда 4.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Новините в София: Най-важното за деня 19 април 2024 г....

Столица.bg ви представя вечерния информационен бюлетин с акцентите от София на 19 април. Двуетажен автобус от пл. "Алек...

Прочети още keyboard_arrow_right