Новините в София: Най-важното за деня 6 ноември, 2019 г.

нощен трафик

Снимка: Столица.bg

Столица.bg ви представя вечерния информационен бюлетин, с акцентите от София днес, 6 ноември 2019 г.

Обир в София: Мъже с качулки задигнаха 5000 лв. от магазин за техника

Обир като от филмите е станал в магазин за бяла техника в София. Мъже с качулки са влезли в обекта, разбили са касата и са задигнали целия оборот- близо 5000 лева.

РИМ- София връща хората 45 години назад в ерата на идеологията

Една различна изложба ще върне жителите и гостите на София в изминалите 45 години. За да им покаже какъв е бил животът в страната не само в сферата на идеологията, но и в икономиката, образованието, здравеопазването. Проявата е дело на РИМ- София.

Районни кметове се прощават в социалната мрежа (СНИМКИ)

Нов районен кмет, нов мандат, нов късмет! Някой от старите влязоха в битката уверени в успеха, други несигурни, знаейки какво и как са свършили и загубиха. От понеделник много от тях се прощават и благодарят. Благодарят на гражданите за подкрепата, макар и недостатъчна, благодарят за доверието и благодарят на хората в администрацията, с които са работили.

Жена със старозагорска регистрация кара в насрещното на "Патриарх Евтимий" (СНИМКИ)

Две дами, или както твърдят много мъже, че жените са гъски или лебеди в зависимост от ситуацията, със старозагорска регистрация влязоха в насрещното на бул. Патриарх Евтимий. Екшънът се разразил снощи, вторник, 5 ноември в пиков час - 19 ч.

За състезание в София: Пристигат най-добрите майстори на пица от цял свят

Радост за окото и най-вече за небцето стартира в София. Най-добрите майстори на пици от доста страни идват в столицата, за да се преборят за място на Световното първенство по пица през 2020 г. в град Парма. IV Международен шампионат по пица стартира днес и ще бъде до 8 ноември в Интер Експо Център.

Мачът на ЦСКА 1948 и Пирин Благоевград променя движението около Националния стадион

Домакинският мач на ЦСКА 1948 и Пирин Благоевград на 8 ноември променя част от трафика около Националния стадион "Васил Левски", съобщават от Столична община. Срещата е от 19 часа.

Стартира изграждането на разширението от Цариградско до Младост (ВИДЕО)

Строителният гигант ГБС започна изграждането на новото трасе от Цариградско шосе до "Младост". ГБС започва да строи участъка на околовръстното от "Цариградско" до "Младост". Както писа Столица.bg преди месец започна разчистването на трасето и подготовката за същинското строителство.

От Топлофикация София: Максимално отворете вентилите

Започна поетапното пускане на централното отопление в София от вчера. От Топлофикация София призовават вентилите на парното да се отворят на макс. Парното е пуснато първо на детски градини, ясли, училища и болници. След това идва ред на жилищните комплекси и накрая на административни  стопански сгради.

Супер яко шоу на Женския пазар от Dubioza Kolektiv (СНИМКИ/ВИДЕО)

"София, София, мой малък Лондон, София, София, обичам те!" Припевът на незабравимото парче на Тодор Колев огласи най-старото тържище в столицата “Песен за любимия град” на Тодор Колев, изпълнена с много страст и любов от СараевСКАта реге дъб банда Dubioza Kolektiv, огласи колоритния Женски пазар и хвърли стотици столичани, от бебе до баба, в ракиен екстаз.

 

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Анкета

Ще избере ли СОС председател?
  • Да, ще избере (21%, 31 Гласове)
  • Няма да избере (25%, 37 Гласове)
  • Да, на ротационен принцип (12%, 18 Гласове)
  • Ще има нови избори (31%, 45 Гласове)
  • Ще почакаме до пролетта (11%, 16 Гласове)
Общо гласували: 147 Обратно към гласуване

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Новините в София: Най-важното за деня 19 април 2024 г....

Столица.bg ви представя вечерния информационен бюлетин с акцентите от София на 19 април. Двуетажен автобус от пл. "Алек...

Прочети още keyboard_arrow_right