Новините в София: Най-важното за деня 6 юни 2023 г.

Новините в София: Най-важното за деня 6 юни 2023 г.

Снимка: Столица.bg

Столица.bg ви представя вечерния информационен бюлетин с акцентите от София на 6 юни 2023 г.

Огромна пукнатина се отвори до блок в столичния "Красна поляна"

След проливните дъждове от последните седмици, огромна пукнатина се отвори в близост до жилищен блок в столичния квартал Красна поляна.


Контрера към Фандъкова: Кой допусна да се пропагандира гей парада по спирки в София?

Сигнал до кмета на Столична община изпрати общинският съветник и председател на групата "Патриоти за София" в СОС Карлос Контрера. Поводът е поставени пана по спирките на градския транспорт, рекламиращи „София прайд".

Овъглен автомобил причини задръстване на „Ломско шосе“

Изгоряла кола в кръговото кръстовище на бул. „Ломско шосе“, в посока "Надежда", затруднява движението, съобщават във Фейсбук групата „Катастрофи в София“.

Мним техник обра жена в София, поискал чаша вода и взел 9000 лв.

Полицията в столицата залови рецидивист, откраднал от възрастна жена над 9000 лв., съобщиха от МВР. Униформените от Четвърто РУ са започнали разследване по сигнал на жертвата. Тя разказала, че непознат е влязъл в дома ѝ в ж.к. „Стрелбище“ под предлог, че ще сменя кабели.


Ади Конедарева, първият сертифициран Google trainer в София: В бъдеще учителят трябва да напътства и стимулира, а не да е трасмитер на знания

Очевидно, че вече е наложително и е дошъл точнотият момент за реформа, трансформация, иновации, технологии и както искате го наречете, но със сигурност е наложителна адекватна промянат в системата на родното образование. Учениците вече не искат, а учителите не могат да продължат по старому, което изначава, че е дошло двремето за революционна промяна в образованието ни.

Общински съветник в СОС: Цената на билета в размер на 1,60 лв. е произволно определена и социално несправедлива

Върховният административен съд насрочи за 13-ти юни делото, свързано с Наредбата за реда и условията за пътуване с обществения градски транспорт в София. Това съобщи заместник-председателят на Столичния общински съвет, на БСП - София и на групата на социалистите в СОС Милка Христова.

Улесняват достъпа до спирка в Триадица

Заместник-кметът на район „Триадица“ инж. Христо Вълчанов Вълчанов се срещна на терен със заместник-кмета на Столична община по направление „Обществено строителство“ инж. Ангел Джоргов, за да обсъдят проблемен достъп до спирка на градския транспорт. На огледа присъстваха и експерти от СО, съобщават от районната администрация.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Анкета

Ще избере ли СОС председател?
  • Да, ще избере (21%, 31 Гласове)
  • Няма да избере (26%, 37 Гласове)
  • Да, на ротационен принцип (12%, 18 Гласове)
  • Ще има нови избори (30%, 43 Гласове)
  • Ще почакаме до пролетта (11%, 16 Гласове)
Общо гласували: 145 Обратно към гласуване

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Новините в София: Най-важното за деня 15 април 2024 г....

Столица.bg ви представя вечерния информационен бюлетин с акцентите от София на 15 април. По тялото на 45-годишния мъж в...

Прочети още keyboard_arrow_right