Новините в София: Най-важното за деня 7 ноември, 2019 г.

София

Снимка: Столица.bg

Столица.bg ви представя вечерния информационен бюлетин, с акцентите от София днес, 7 ноември 2019 г.

Стачка на "Луфтханза" отменя полети между Мюнхен и София

Отменени са два полета на "Луфтханза" от Мюнхен до София и два в обратната посока. А причината е двудневната стачка, която започва кабинният персонал на германската авиокомпания.

От месец няма нови случаи на морбили в София

От един месец в София и областта няма нови случаи на морбили. Отделни бройки има само в Монтана и Пазарджик, обясни пред БНТ доц. Ангел Кунчев, главен държавен здравен инспектор.

Бандити задигнаха кола от охраняем паркинг в София

Кола е била открадната от охраняем паркинг в София. Притежателката на машината твърди пред Нова телевизия, че собственикът на обекта отказва да поеме отговорност за случилото се.

Задържаха дилър с над 80 пликчета дрога

33-годишен дилър на дрога е задържан от криминалисти на ОДМВР- София и РУ- Костинброд, докато продава наркотици на трима жители на Костинброд. Арестът е станал по време на полицейска акция срещу наркоразпространението на територията на населеното място, съобщават от МВР.

"Фантомът на операта" домакинства на най-новия филм на Командарев " В кръг" (СНИМКИ)

Режисьорът Стефан Командарев разчупи клишето и реши да представи новия си филм "В кръг" в нещо доста по-различно от кино зала. Той покани приятели, колеги и фенове в Музикалния театър "Стефан Македонски".

От 65 до 140 лева билетите за KISS в "Арена Армеец"

Няма шега, няма измама. Прощалното турне на KISS ще мине и през България. Легендарната банда обяви всички дати от последното за кариерата си турне END OF THE ROAD. Музикантите ще посетят и София с впечатляващ концерт на 18 юли 2020 в "Арена Армеец".

София отстъпи лидерството по въведени в експлоатация жилищни сгради (СНИМКИ)

Варна и Пловдив изпревариха София по въведени в експлоатация нови жилищни сгради, както и по брой нови жилища. Столицата разделя третото място с Бургас. Това показват данните на Националния статистически институт за третото тримесечие на 2019 г.

Местят спирка на бул. "Братя Бъкстон" заради парно в нов блок

Заради парно в нова жилищна сграда местят временно спирка на столичния бул. "Братя Бъкстон", съобщават от Столична община.

От началото на годината 717 кучета от общинските приюти са намерили стопани

Нов дом и нови стопани са намерили 717 кучета от приютите на ОП „Екоравновесие". Данните са от началото на 2019 година до края на октомври. За сравнение  през  цялата минала година осиновените кучета са 600. За същия период кастрираните животни са 2260, а  в общинската ветеринарна клиника „Връбница“ за лечение са постъпили 286 кучета.

Първа АГ болница "Света София" търси донори на сперматозоиди

Столична Първа АГ "Света София" търси донори на сперматозоиди, съобщиха от лечебното заведение. Инвитро секторът към болницата се нуждае от донори на репродуктивен материал - семенна течност.

Бул. "Евлоги и Христо Георгиеви", с по 3 ленти, стига до "Данаил Николаев" (СНИМКИ)

Вече е готово продължението на бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" до другия възлов столичен булевард "Данаил Николаев", видя днес Столица.bg. Продължението (снимка 5) ще е двупосочно с по 3 ленти. Това е отсечката от кръстовището с "Мадрид" до бул. Данаил Николаев".

 

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Анкета

Ще избере ли СОС председател?
  • Да, ще избере (22%, 30 Гласове)
  • Няма да избере (26%, 36 Гласове)
  • Да, на ротационен принцип (12%, 17 Гласове)
  • Ще има нови избори (29%, 40 Гласове)
  • Ще почакаме до пролетта (11%, 15 Гласове)
Общо гласували: 138 Обратно към гласуване

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Времето и предстоящите събития на 28 март 2024 г....

Времето на 28 март 2024 г.: И през днешния ден температурите ще продължат да се повишават, съобщават от НИМХ. Преди обя...

Прочети още keyboard_arrow_right