Новините в София: Най-важното за деня 8 януари 2022 г.

Новините в София: Най-важното за деня 8 януари 2022 г.

Снимка: Столица.bg

Столица.bg ви представя вечерния информационен бюлетин, с акцентите от София на 8 януари 2022 г.

Борис Бонев: Имам информация от службите за непосредствена заплаха за живота ми

Общинсикят съветник в София Борис Бонев е получил информация от българските спецслужби за непосредствена залаха за живота му. Това съобщи самият той в профила си във фейсбук. След среща вчера той е разбрал, че животът му е в опасност. Засега не е ясно с какво и коя от неговите дейности е свързана отправената заплаха.

Болниците в София се похвалиха с бейби бум

Много столични болници се похвалиха с голям ръст на бейби бум към края на 2021  и началото на 2022 г. В столичната болница "Шейново" отчитат ръст на  раждаемостта. Дневно там се регистрират средно 16 раждания. Над 350 повече от предходната  2021 година.

Тежка катастрофа на бул. „Ал. Малинов“ в София (СНИМКИ)

Тежка катастрофа между три коли е станала на бул. „Александър Малинов“ в София.  По информация на граждани един от светофарите е бил свален при удара. Сигналът за инцидента е подаден в 18.30 часа.

Пожар в сграда затрудни движението на трамваите по „Пиротска“

Пожар в сградата попречи на движението на трамваите по столичната улица „Пиротска“. Няма пострадали хора. Жителите в близост до горящата сграда, казват, че тя е необитаема, но в нея не са се събирали бездомници, съобщава Нова телевизия.

Опашка от чакащи за ваксина в мол "Сердика" (СНИМКИ)

Опашка от чакащи за ваксинация срещу Covid-19 се образува в мол "Сердика".  В съботния ден хората минават по-бавно от обикновено, но желанието им е голямо и опашката расте. Столична община осигури възможност за ваксиниране на гражданите в почивните дни, чрез мобилни пунктове.

 

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Новините в София: Най-важното за деня 24 април 2024 г....

Столица.bg ви представя вечерния информационен бюлетин с акцентите от София на 24 април. Откриват художествена инсталац...

Прочети още keyboard_arrow_right