Времето и предстоящите събития на 12 януари 2021 г. в София

Времето и предстоящите събития в София на 12 януари 2021 г.

Снимка: Столица.bg

Времето на 12 януари
Утре валежите ще отслабват. Ще духа слаб, на места умерен вятър от север-североизток, който до вечерта ще се ориентира от северозапад. С него ще продължи да нахлува студен въздух и на места ще има условия за заледявания и поледици. Температурите ще се понижават, но все още ще са положителни. Максималните  ще са между 1 и 6 градуса.
 
Предстоящи събития на 12 януари
 
9.30 ч. На „Дондуков“ 2 президентът Румен Радев продължава консултациите си във връзка с организацията и провеждането на предстоящите парламентарни избори
 
10.00 часа Заседание на Постоянната Комисия по образование, култура, наука и културно многообразие на СОС, което ще се проведе онлайн, "чрез платформата CISCO Webex Meeting - връзка" - ще се излъчва във Facebook страницата на СОС. 
 
11.00 часа Чрез платформата на Европейската комисия „Европейски дни на труда” ще се проведе онлайн кариерен форум „Кариера в България“.
 
11.00 часа Заседание на Постоянната Комисия по опазване на околната среда, земеделие и гори на СОС, което ще се проведе онлайн, "чрез платформата CISCO Webex Meeting - връзка" - ще се излъчва във Facebook страницата на СОС. 
 
11.30 часа Чрез платформата Zoom ще се проведе дискусия на тема „Зелен пакт и дигитална трансформация - възможности за конкурентоспособността на българската икономика“.
 
11.30 часа Заседание на Постоянната Комисия за връзки с гражданското общество на СОС, което ще се проведе онлайн, "чрез платформата CISCO Webex Meeting - връзка" - ще се излъчва във Facebook страницата.
 
13.00 ч. Заседание на Постоянната Комисия по финанси и бюджет на СОС, което ще се проведе онлайн, "чрез платформата CISCO Webex Meeting - връзка" - ще се излъчва във Facebook страницата на СОС. 
 
14.00 часа Чрез платформата Zoom ще се проведе виртуална дискусия по повод Португалското председателство на Съвета на Европейския съюз.
 
15.30 часа Заседание на Постоянната Комисия по международно сътрудничество и туризъм, европейски програми и проекти на СОС, което ще се проведе онлайн, "чрез платформата CISCO Webex Meeting - връзка" - ще се излъчва във Facebook страницата на СОС. 
 
 

 

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Анкета

Как смятате, че трябва да е таксуването след въвеждането на новата тикет-система в София?
 • На разстояние (39%, 170 Гласове)
 • На време (13%, 58 Гласове)
 • И двете (разстояние и време) (18%, 79 Гласове)
 • Сега си е добре, да остане фиксирана цената (26%, 113 Гласове)
 • Не мога да преценя (3%, 15 Гласове)
Общо гласували: 435 Обратно към гласуване

Фиксинг на БНБ

 • EUR
  1.95583
 • GBP
  2.19386
 • USD
  1.72594
 • CAD
  1.30991
 • CHF
  1.72731
 • JPY
  1.51968
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Времето и предстоящите събития на 23 януари 2021 г. в София...

Времето на 23 януари Облачно и слънчево време ще се редува днес в София. Тепмепарутрите няма да падат под нулата. Сутри...

Прочети още keyboard_arrow_right