Времето и предстоящите събития на 14 юли 2021 г. в София

Времето и предстоящите събития в София на 14 юли  2021 г.

Снимка: Столица.bg

Времето на 14 юли 
 
Денят ще бъде слънчев и горещ. Ще духа слаб до умерен източен вятър. Максималните температури ще са между 33 и 38 градуса. София е сред областите с обявен жълт код за опасни горещини
 
Предстоящите събития на 14 юли 
 
9.00 часа В Аулата на Софийски университет „Св. Климент Охридски“ вицепрезидентът Илияна Йотова ще открие Международния научен семинар „Да преосмислим средата ни в един пост-ковид свят“.
 
9.30 часа В сградата на КНСБ ще се проведе кръгла маса на тема „Европейският стълб на социални права – напредък и инструмент за изпълнение“.
 
10.00 ч. В сградата на Министерския съвет ще се проведе заседание на служебното правителство.
 
10.00 часа В зала „Европа“ на етаж 2 в сградата на КНСБ на площад „Македония“ 1 ще се проведе кръгла маса на тема „Европейският стълб за социални права - напредък и инструмент за изпълнение“, организирана от синдиката и Фондация „Фридрих Еберт“.
 
10.00 часа В хотел „Вега“ ще се проведе кръгла маса на тема „Автомагистрала „Рила” -свързаност, коридори, перспективи”.
 
11.30 часа В централата на ПП АБВ ще се проведе пресконференция.
 
12.00 ч. В зала 604 („Георги Кирков”) на ет. 6 на ул. „Позитано” 20 ще се проведе пресконференция на Дискусионен клуб за социална местна политика на тема „Грижата за децата - осигуряване на общински детски ясли и градини за всички деца и компенсации за всички неприети кандидатствали деца”.
 
12.30 ч. Заседание на Постоянната Комисия по здравеопазване и социална политика на СОС, което ще се проведе в Зала 1 и онлайн чрез платформата "CISCO Webex Meeting - връзка"  и  ще се излъчва във Facebook страницата на СОС.
 
13.00 часа Заседание на Постоянната Комисия за децата, младежта и спорта на СОС, което ще се проведе онлайн, чрез платформата „CISCO Webex Meeting - връзка" и ще се излъчва във Facebook страницата на СОС.
 
14.00 часа Заседание на Постоянната Комисия по икономика, собственост и дигитална трансформация на СОС, което ще се проведе онлайн, чрез платформата „CISCO Webex Meeting - връзка" и ще се излъчва във Facebook страницата на СОС.
 
14.00 часа Заседание на Постоянната Комисия по транспорт и пътна безопасност на СОС, което ще се проведе онлайн, чрез платформата „CISCO Webex Meeting - връзка" и ще се излъчва във Facebook страницата на СОС.
 
15.00 ч. В Института по полимери към БАН ще се проведе официално откриване на нов лабораторен комплекс.
 
16.00 часа Заседание на Постоянната Комисия по местно самоуправление и нормативна уредба на СОС, което ще се проведе онлайн, чрез платформата „CISCO Webex Meeting - връзка" и ще се излъчва във Facebook страницата на СОС.
 
17.00 часа Във VIP залата на Централна гара на първи перон ще се състои подписване на споразумение за тристранно сътрудничество, касаещо железопътната връзка между Адриатическо и Черно море след тристранна среща на високо ниво с представители на Национална компания „Железопътна инфраструктура“, „Македонски железници –Инфраструктура“ и „Албански железници“.
 
21.00 часа В Националния исторически музей ще се състои концерт Любо Киров, група Сигнал и Васил Найденов.
 
 

 

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Анкета

Ще избере ли СОС председател?
  • Да, ще избере (21%, 31 Гласове)
  • Няма да избере (25%, 37 Гласове)
  • Да, на ротационен принцип (12%, 18 Гласове)
  • Ще има нови избори (31%, 45 Гласове)
  • Ще почакаме до пролетта (11%, 16 Гласове)
Общо гласували: 147 Обратно към гласуване

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Новините в София: Най-важното за деня 19 април 2024 г....

Столица.bg ви представя вечерния информационен бюлетин с акцентите от София на 19 април. Двуетажен автобус от пл. "Алек...

Прочети още keyboard_arrow_right