Времето и предстоящите събития на 20 октомври 2020 г. в София

Времето и предстоящите събития в София на 20 октомври 2020 г.

Снимка: Столица.bg

Времето на 20 октомври  
Денят ще бъде предимно слънчев. Вятърът ще се ориентира от североизток и ще е слаб, на места до умерен. Максималните температури ще са между 13 и 18 градуса. 
 
Предстоящи събития за 20 октомври 
 
9.00 ч. Специализираният наказателен съд ще гледа делото за образуване и ръководене на организирана престъпна група срещу Миню Стайков, Марио Кръстев, Красимир Трифонов, Камелия Димитрова, Николай Трифонов, Селда Ердем, Таня Йорданова, Милена Пилева, Красимир Йорданов, Алекс Ананиев, Мели Махмудова, Марияна Стойчева, Гьоксел Кошуджу и Калоян Костадинов.
 
9.30 ч. В зала „Концертна“ на Централния военен клуб ще се проведе втория ден на Конференция „Климатичните промени и сигурността - гласът на младите за преодоляване на предизвикателствата“.
 
9.30 ч. В заседателната зала в сградата на Висшия съдебен съвет, ул. „Eкзарх Йосиф“ № 12, Съдийската колегия на ВСС ще проведе заседание.
 
10.00 часа Заседание на Постоянната Комисия по образование, култура, наука и културно многообразие на СОС, което ще се проведе "чрез платформата CISCO Webex Meeting - връзка" - ще се излъчва във Facebook страницата на СОС.
 
10.00 ч. Специализираният наказателен съд ще гледа делото за организиране и ръководене на организирана престъпна група срещу Цветан Василев, Александър Панталеев, Илиан Зафиров, Георги Христов, Георги Зяпков, Елка Стойкова, Елена Инджева, Рангел Стойчев, Светлана Георгиева, Снежанка Стефанова, Маргарита Голева, Красимир Хаджидинев, Маргарита Петрова, Мария Димова, Борислава Кючукова, Цветан Гунев, Румен Симеонов и Славияна Велева.
 
10.00 ч. Специализираният наказателен съд ще гледа делото за безстопанственост в особено големи размери срещу Петър Москов, Адам Персенски, Любомир Димитров, Росен Алексиев и Юлияна Ценкова.
 
10.00 до 11.00 ч. В Бар 75, бул. „Васил Левски“ № 75 (до входа на Министерството на младежта и спорта), ще се състои среща-кафе във връзка с инициативата Седмица на ООН.
 
10.30 ч. В Националния клуб на БТА ще се състои публично обсъждане на предложенията за промени при обучението на водачите.
 
11.00 часа Заседание на Постоянната Комисия по опазване на околната среда, земеделие и гори на СОС, което ще се проведе "чрез платформата CISCO Webex Meeting - връзка" - ще се излъчва във Facebook страницата на СОС.
 
11.00 ч. 20 състав на Софийски градски съд ще гледа делото срещу Йоан Матев за убийството в Борисовата градина (чл. 116 НК).
 
11.00 часа В кабинета на директора на третия етаж в сградата на Музикалния театър ще се проведе пресконференция за премиерата на оперетата на Калман „Принцесата на цирка”. Влизането ще е през служебния вход на ул. „Панайот Волов” 3.
 
11.30 часа Заседание на Постоянната Комисия за връзки с гражданското общество на СОС, което  ще се проведе "чрез платформата CISCO Webex Meeting - връзка" - ще се излъчва във Facebook страницата на СОС.
 
13.00 ч. В централата на ПП АБВ ще бъде представена книгата на проф. Андрей Пантев - "Историческа еволюция на политическата демокрация".
 
13.00 часа Заседание на Постоянната Комисия по  финанси и бюджет на СОС, което ще се проведе "чрез платформата CISCO Webex Meeting - връзка" - ще се излъчва във Facebook страницата на СОС.
 
14.00 часа В хотел „Интерконтинентал“ на пл. „Народно събрание“ № 4 министърът на образованието и науката Красимир Вълчев ще участва в конференция на тема „Влиянието на съвременните информационни технологии върху когнитивните способности и развитието на децата от 3 до 11 години“.
 
15.00 часа Заседание на Постоянната Комисия по международно сътрудничество и туризъм, европейски програми и проекти на СОС, което ще се проведе "чрез платформата CISCO Webex Meeting - връзка" - ще се излъчва във Facebook страницата на СОС. 
 
18.00 до 20.00 ч. В галерия „Арте“ на ул. „Бузлуджа“ 31 ще се състои изложба на Захари Каменов.
 
18.00 ч. В Унгарския културен институт ще се състои лекция на Катрин Орел: „Мултикултурните градове в Хабсбургската империя“.
 
18.30 ч. В музей-галерия „АНЕЛ”, бул. „Тодор Александров” 14 ще бъде представена изложба от 34 творби (рисунки и графики) на Иван Нинов.
 
 

 

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Анкета

Ще избере ли СОС председател?
  • Да, ще избере (21%, 31 Гласове)
  • Няма да избере (26%, 38 Гласове)
  • Да, на ротационен принцип (12%, 18 Гласове)
  • Ще има нови избори (31%, 46 Гласове)
  • Ще почакаме до пролетта (11%, 16 Гласове)
Общо гласували: 149 Обратно към гласуване

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Времето и предстоящите събития на 25 април 2024 г....

Времето на 25 април 2024 г.: Жълт код за опасно време е обявен за София и областта в четвъртък. Очакват се интензивни в...

Прочети още keyboard_arrow_right