Времето и предстоящите събития на 21 февруари 2020 г. в София

сутрешен обзор на събитията

Снимка: Столица.bg

Времето на 21 февруари 
Облачността временно ще се разкъса, максималните температури ще бъдат между 6 и 11 градуса. Вятърът ще бъде до умерен.
 
Предстоящи събития за 21 февруари
 
8.20 часа Д-р Хайц Рьотингер ще демонстрира ревизионно ендопротезиране на тазобедрена става заедно с един от водещите наши ортопеди - проф. Пламен Кинов в Клиниката по ортопедия и травматология на Университетска болница "Царица Йоанна – ИСУЛ".
 
9.00 часа Започва редовно заседание на Народното събрание.
 
9.00 часа В Специализирания наказателен съд ще се гледа дело за образуване и ръководене на организирана престъпна група на Миню Стайков, Марио Кръстев, Красимир Трифонов, Камелия Димитрова, Николай Трифонов, Таня Йорданова, Милена Пилева, Красимир Йорданов, Алекс Ананиев, Мели Махмудова, Марияна Стойчева, Гьоксел Кошуджу и Калоян Костадинов.
 
10:00 часа Зам.-министър Лозана Василева и експерти на МЗХГ ще се срещнат със земеделски производители от област София-град и София област в конферентната зала на Парк хотел „Москва“. 
 
10.00 часа Лидерът на БСП – София Калоян Паргов, народни представители от БСП, общински съветници от групата на социалистите в СОС ще отбележат Деня на защитника на отечеството и ще поднесат цветя на Паметника на Съветската армия.
10.30 часа ще присъстват на отбелязването на Деня на защитника на отечеството и на Паметника на съветския воин на бул. „Черни връх“ в район „Лозенец“.
 
10.30 часа Извънредният и пълномощен посланик на Руската Федерация в Република България, Военният аташе на Руската Федерация в Република България, служителите на Посолството и на апарата на Военния аташе по традиция ще положат венци и цветя пред паметниците на съветските воини в София,по случай държавния празник на Руската Федерация – Деня на Защитника на Отечеството. 
 
10:30 часа АИКБ организира среща на тема „Актуални възможности и необходими действия в подкрепа на българския бизнес“ в зала „Сердика“, София Хотел Балкан. Регистрацията ще започне от 10.00 часа.
 
 
11.00 часа В сградата на ГД „Национална полиция“ ще се проведе брифинг във връзка с резултатите от полицейската операция по линия на ROADPOL.
 
12.00 часа Кметът на София Йорданка Фандъкова ще провери изпълнението на строително-ремонтните работи на детска градина 36 „Пеперуда“ в ж.к. „Дружба“ 1, ул. „Иван Арабаджията“ 40.
 
14.00ч. Сдружение "Солидарност" има среща при Омбудсмана с всички институции, отговорни за правосъдието и ЧСИ.
 
17.30 часа В София Тех Парк ще бъде открита сграда – инкубатор Groworking & Club House.
 
18.00 часа Фондация за образователна трансформация и Български прогресивни училища организират среща-презентация в Литературен клуб „Перото“.
 
18.30 часа в Арт Галерия „Ларго“ ще се открие самостоятелна изложба – мозайка на плевенския художник Страхил Найденов – „Градът“.
 
18:30 часа На сцена Backstage в Театър Азарян ще се играе спектакълът „Тяло, хвърлено под ъгъл към хоризонта“.
 
19.00 часа В ДНК-пространство за съвременен танц и пърформанс ще се играе спектакълът „Тотална щета“.
 
19.00 часа В Клуб 1 в сградата на НДК се организира годишна на випускниците от Детска лидерска академия.
 

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Анкета

Ще избере ли СОС председател?
  • Да, ще избере (21%, 31 Гласове)
  • Няма да избере (25%, 37 Гласове)
  • Да, на ротационен принцип (12%, 18 Гласове)
  • Ще има нови избори (31%, 46 Гласове)
  • Ще почакаме до пролетта (11%, 16 Гласове)
Общо гласували: 148 Обратно към гласуване

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Новините в София: Най-важното за деня 23 април 2024 г....

Столица.bg ви представя вечерния информационен бюлетин с акцентите от София на 23 април. Кола се заби в багер на Околов...

Прочети още keyboard_arrow_right