Времето и предстоящите събития на 28 септември 2022 г.

-

Снимка: Столица.bg

Времето на 28 септември 2022 г. :

Преди обяд ще бъде предимно слънчево, съобщиха от Националния институт по метеорология и хидрология. След обяд ще има временни увеличения на облачността, но само на отделни места в западната половина от страната ще превали. В столицата се очаква времето да остане предимно слънчево с максимална температура до 24 градуса. Вятърът ще остане от запад-югозапад, слаб до умерен.

Предстоящи събития:

Заместник-кметът по екология в София - Десислава Билева, ще провери дейностите за разделно събиране на отпадъците в район „Надежда“. На събитието ще присъства кметът на района Димитър Димов. Нови домакинства от района ще имат възможност да се включат в разширения проект за стимулиране на гражданското участие в процеса на разделно събиране на отпадъци.

11.00 часа В Paradise Center съвместно с Национален център по трансфузионна хематология се организира кампания за кръводаряване, включването в която изисква предварителна онлайн регистрация.

12.00 часа В пресклуба на БТА ще се проведе пресконференция на Сдружението на общинските болници в България, което организира кръгла маса на тема: "Има ли бъдеще общинското здравеопазване в България?"

18.00 часа В "Топлоцентрала" ще бъде открита изложбата РЕАЛНО/ПРИВИДНОРЕАЛНО на Юлиян Табаков.

 

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Новините в София: Най-важното за деня 19 април 2024 г....

Столица.bg ви представя вечерния информационен бюлетин с акцентите от София на 19 април. Двуетажен автобус от пл. "Алек...

Прочети още keyboard_arrow_right