Времето и предстоящите събития на 4 юли 2019 г. в София

сутрешен обзор на събитията

Снимка: Зорница Митин, Столица.bg

Времето на 4 юли
Максималните температури ще бъдат между 28 и 33 градуса. Ще продължи да прониква хладен въздух, на места ще има локални силни валежи и градушки. Възможна е купеста и купесто-дъждовна облачност, съобщава prognozata.bg.

Предстоящи събития за 4 юли

8.45 до 19.30 часа Резултати от изпълнението на първия етап на проекти от областите „Технически науки" и „Математически науки и информатика" ще бъдат представени в зала 2140 на Техническия университет-София.

9.00 часа Народното събрание открива редовното си заседание.

9.00 часа Делото за образуване и ръководене на организирана престъпна група срещу Димитър Ж., Карен О., Юмер М., Йордан В., Иван Н., Иван П., Калоян К., Радослав Н., Венцислав Х., Андрей А., Пейко Я., Пламен П. и Станислава Ж. ще бъде гледано от XII състав на Специализирания наказателен съд.

9.30 часа Публичното изслушване на кандидатите за генерален директор на БНТ продължава в СЕМ.

10.00 часа Пресконференция, посветена на стартиралия европейски проект - „Повишаване на капацитета за защита на критичната инфраструктура и свързаните с нея обекти“, ще се проведе в сградата на ГД „Пожарна безопасност и защита на населението“.

10.00 часа Делото за образуване и ръководене на организирана престъпна група срещу Юлиан Т., Христо С., Невена М. и Георги А.,ще бъде гледано от IV състав на Специализирания наказателен съд.

10.15 часа Протестно шествие под надслов: „Против промените в Закона за Закрила на Детето“ ще потегли от Интер Експо Център на бул. „Цариградско шосе“ към парламента. В 11.00 часа пред Народното събрание ще се проведе митинг, а в 11.30 часа протестиращите ще бъдат пред храм „Александър Невски“.

11.30 часа Представители на Гражданско движение срещу „Национална стратегия за детето 2019-2030 г.“ ще се срещнат с депутати в сградата на Народното събрание.

12.30 часа Конференция „SMART политики за превенция на шофирането под въздействие на алкохол“ ще се проведе в сградата на Представителството на Европейската комисия в България. В събитието ще участва председателят на Държавна агенция „Безопасност на движението пътищата“ Малина Крумова, представители на Европейската комисия, Министерството на вътрешните работи, международни експерти и неправителствени организации.

13.30 часа Делото за участие в организирана престъпна група срещу Андриан С. ще бъде гледано от XI състав на Специализирания наказателен съд.

14.00 часа Проект за събиране, структуриране и анализиране на информацията за въвеждането на директивите на ЕС в българските закони ще бъде представен в зала „Изток“ на парламента.

15.30 часа Делото за подкуп срещу Алексей З. ще бъде гледано от XVІІ състав на Специализирания наказателен съд.

16.00 часа Среща на Евроклуба по повод приключването на Румънското председателство на Съвета на Европейски съюз и поемането му от Република Финландия ще се проведе в сградата на Българска търговско-промишлена палата.

16.00 часа Производство по чл. 65 от НПК срещу Бешко Я., Светослав П., Николай К. и Георги Д. ще бъде гледано от XVII състав на Специализирания наказателен съд.

18.30 часа Кутия или Огледало - декупаж. Организиран от Ателие "Цветна Магия", улица "Будапеща"13.

19.00 часа Рисуване без опит и вино вдъхновени от "Рози във ваза" на Реноар. Организатори „Канава Арт Студио – Галерия за вино и изкуства“.Място на провеждане-улица "Перник"114.

19.00 часа "Къщата на гнева"-Театър "Възраждане". Режисьор Диана Добрева.

19.30 часа Черен хумор в "Комеди Клуб София". Място на провеждане-улица "Леге" 8.

20.00 часа Концерт на участниците в майсторския клас по вокално майсторство на Валентин Пейчинов. Място на провеждане- открита сцена "Лятна естрада"- Борисовата градина.

Още интересни неща от днешния ден може да намерите - ТУК

 

 

 

 

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Анкета

Ще избере ли СОС председател?
  • Да, ще избере (22%, 30 Гласове)
  • Няма да избере (26%, 36 Гласове)
  • Да, на ротационен принцип (12%, 17 Гласове)
  • Ще има нови избори (29%, 40 Гласове)
  • Ще почакаме до пролетта (11%, 15 Гласове)
Общо гласували: 138 Обратно към гласуване

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Времето и предстоящите събития на 28 март 2024 г....

Времето на 28 март 2024 г.: И през днешния ден температурите ще продължат да се повишават, съобщават от НИМХ. Преди обя...

Прочети още keyboard_arrow_right