Времето и предстоящите събития на 5 юли 2022 г.

-

Снимка: Столица.bg

Времето на 5 юли 2022 г.:

Времето днес ще бъде предимно слънчево, съобщиха от Националния институт по метеорология и хидрология. В следобедните часове над Западна България ще се развива купеста облачност и на отделни места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици. Вятърът ще е слаб, в източните райони от страната до умерен от изток-югоизток. Максималните температури в София ще бъдат около 31°.

Предстоящи събития:

9:30 часа В зала 1, ет. 2, ул. „Московска“ №33 както и на страницата на СОС във Facebook ще се състои заседание на Постоянната комисия по образование, култура, наука и културно многообразие към Столичен общински съвет.

10.00 часа Пред паметника на Незнайния воин в Софияще се състои водосвет на знамената и поднасяне на венци в чест на празника на Министерството на вътрешните работи.
В 12.00 часа в сградата на МВР ще се проведе церемония по награждаване на служители, постигнали високи професионални резултати.

10.30 часа Съветът за електронни медии организира дискусия на тема: "Плурализъм и дезинформация по време на война".
Събитието може да бъде проследено на живо в платформа Zoom, като линкът ще бъде достъпен на интернет страницата на СЕМ.

11.00 часа В зала 5 на Столичния общински съвет ще се проведе брифинг за старта на съвместна кампания „София – град без Хепатит С“ на АбВи България и Столична Община. В брифинга ще участват председателят на Столичния
общински съвет – Георги Георгиев, д-р Антон Койчев – председател на здравната комисия, управителят на Абви - България Павел Колев и проф. Красимир Антонов, председател на Българското дружество по гастроентерология и главен координатор на Експертния съвет по гастроентерология към министъра на здравеопазването.

11.00 часа В зала 1, ул. "Московска" 33 и на живо във Facebook страницата на СОС ще се състои заседание на Комисията по опазване на околната среда, земеделие и гори към Столичен общински съвет.

13.00 часа В зала 1, ет. 2, ул. „Московска“ 33 и във Facebook страницата на СОС ще се проведе заседание на Постоянната комисия по финанси и бюджет към Столичния общински съвет.

 

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Анкета

Ще избере ли СОС председател?
  • Да, ще избере (21%, 31 Гласове)
  • Няма да избере (25%, 37 Гласове)
  • Да, на ротационен принцип (12%, 18 Гласове)
  • Ще има нови избори (31%, 46 Гласове)
  • Ще почакаме до пролетта (11%, 16 Гласове)
Общо гласували: 148 Обратно към гласуване

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Виж също

close

Новините в София: Най-важното за деня 23 април 2024 г....

Столица.bg ви представя вечерния информационен бюлетин с акцентите от София на 23 април. Кола се заби в багер на Околов...

Прочети още keyboard_arrow_right