Времето и предстоящите събития на 6 ноември 2019 г. в София

сутрешен обзор на събитията

Снимка: Столица.bg

Времето на 6 ноември 
Денят ще бъде ветровит, ще има и разкъсана облачност. Времето ще бъде изключително динамично. Температурите през деня ще бъдат между 21 и 26 градуса. 
 
Предстоящи събития за 6 ноември 
 
08.30 часа Пресконференция на заместник-министърът на труда и социалната политика Зорница Русинова, ръководителят на Ноу-хау център за алтернативни грижи за деца д-р Галина Маркова, изпълнителният директор на фондация „Сийдър“ Александрина Димитрова, изпълнителният директор на „Надежда и домове за децата – клон България“ Георги Симеонов, представителят на УНИЦЕФ за България д-р Джейн Муита, специалният представител на външни отношения и ресурси на SOS Детски селища Ричард Пихлер, ръководителят на фондация „Лумос“ за Европа Ирина Маланчук, генералният секретар на Eurochild Жана Хейнсуърт, ще се проведе в НДК 
 
09.00 часа Започва редовното заседание на Народното събрание.
 
09.00 часа Четвърта министерска среща на страните от Централна и Източна Европа и Китайската народна република за здравно развитие и сътрудничество - Формат 17 + 1 на министрите от здравеопазването ще бъде открита официално. 
 
10.00 часа Министрите от кабинета се събират на заседание на Министерски съвет.
 
11.30 часа Пресконференция на председателя Цветан Симеонов и екипът от икономически анализатори, които ще представят проучването за бизнес климата „Европейско икономическо проучване 2020”, ще се състои в БТПП, ул. Искър 9 (Зала A).
 
12.30 часа Спешъл Олимпикс България започва трета вълна от глобалната кампания „Революцията е приобщаването“ на пресконференция в Пресклуб „България“ (Национален стадион „Васил Левски“ – София). 
 
14.00 часа Международните специализирани изложения "Месомания, Светът на млякото, Булпек, Салон на виното, Интерфуд & Дринк и #RETAIL SHOW" 2019 ще бъдат открити от министъра на земеделието, храните и горите Десислава Танева. 
 
14.30 часа Кръгла маса на тема "Заедно можем да победим диабета" ще бъде открита в зала „Изток“ на Народното събрание.Във форума ще участват. д-р Даниела Дариткова, председател на Комисията по здравеопазването към 44-то Народно събрание, проф. Сена Карадениз, председател на Международната диабетна федерация за Европа, проф. Джон Нолан, директор на Европейския диабетен форум, проф. Сабина Захариева, главен координатор на Експертния съвет по ендокринология към МЗ, проф. Цветалина Танкова, началник на Клиниката по диабетология в УСБАЛЕ „Академик Иван Пенчев“, проф. Здравко Каменов, началник на Клиниката по ендокринология в УМБАЛ „Александровска“ и доц. Зорница Миткова, гл. асистент в Катедра „Организация и икономика на фармацията“ в МУ-София.
 
19.00 часа Книгата „Преходът. България 30 години по-късно“ ще бъде представена в литературен клуб „Перото”, НДК. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Анкета

Ще избере ли СОС председател?
  • Да, ще избере (21%, 31 Гласове)
  • Няма да избере (26%, 38 Гласове)
  • Да, на ротационен принцип (12%, 18 Гласове)
  • Ще има нови избори (31%, 46 Гласове)
  • Ще почакаме до пролетта (11%, 16 Гласове)
Общо гласували: 149 Обратно към гласуване

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Новините в София: Най-важното за деня 24 април 2024 г....

Столица.bg ви представя вечерния информационен бюлетин с акцентите от София на 24 април. Откриват художествена инсталац...

Прочети още keyboard_arrow_right