Времето и предстоящите събития на 9 февруари 2021 г. в София

Времето и предстоящите събития в София на 9 февруари 2021 г.

Снимка: Столица.bg

Времето на 9 февруари 
Още преди обяд облачността от запад бързо ще започне да се увеличава, първоначално ще бъде висока. След обяд на места ще има превалявания от дъжд. Вятърът ще се ориентира от юг-югозапад и ще бъде до умерен. Максималните температури ще са между 12 и 17 градуса. 
 
Предстоящи събития на 9 февруари 
 
9.30 ч. Във Висшия съдебен съвет Съдийската колегия ще проведе заседание.
 
10.00 часа Заседание на Постоянната Комисия по образование, култура, наука и културно многообразие на СОС, което ще е проведе онлайн, "чрез платформата CISCO Webex Meeting - връзка" - ще се излъчва във Facebook страницата на СОС.
 
10.00 ч. Ще се проведе онлайн кръгла маса за експертно обсъждане и изпълнение на „Национален план за възстановяване и устойчивост“ с организатор „Асоциация по железопътна сигнализация, автоматика, комуникация и индустрия“ (RASTIA), в партньорство с КТ „Подкрепа“ и „Българска търговско-промишлена палата“.
 
10.00 ч. Германо-Българската индустриално-търговска камара ще се проведе онлайн събитие по представяне на публикацията „Българската икономика преди и по време на коронавирусната пандемия: предизвикателства, възможности и перспективи в контекста на ЕС“.
 
11.00 часа Заседание на Постоянната Комисия по опазване на околната среда, земеделие и гори на СОС, което ще е проведе онлайн, "чрез платформата CISCO Webex Meeting - връзка" - ще се излъчва във Facebook страницата на СОС.
 
11.00 ч. В Централната зала на Националния археологически музей ще се състои пресконференция за изложбата "Българска археология 2020".
 
11.30 часа Заседание на Постоянната Комисия за връзки с гражданското общество на СОС, което ще е проведе онлайн, "чрез платформата CISCO Webex Meeting - връзка" - ще се излъчва във Facebook страницата на СОС. 
 
13.00 часа Заседание на Постоянната Комисия по финанси и бюджет на СОС, което ще е проведе онлайн, "чрез платформата CISCO Webex Meeting - връзка" - ще се излъчва във Facebook страницата на СОС.
 
13.30 ч. В Психиатричната клиника на УМБАЛ „Александровска“ ще се състои концерт на Нов симфоничен оркестър.
 
15.30 часа Заседание на Постоянната Комисия по международно сътрудничество и туризъм, европейски програми и проекти на СОС, което ще е проведе онлайн, "чрез платформата CISCO Webex Meeting - връзка" - ще се излъчва във Facebook страницата на СОС.
 
16.00 ч. В галерия „Академия“ ще бъде открита изложба на проф. Красимир Джидров
 
 
 
 

 

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Анкета

Ще избере ли СОС председател?
  • Да, ще избере (22%, 30 Гласове)
  • Няма да избере (26%, 36 Гласове)
  • Да, на ротационен принцип (12%, 17 Гласове)
  • Ще има нови избори (29%, 40 Гласове)
  • Ще почакаме до пролетта (11%, 15 Гласове)
Общо гласували: 138 Обратно към гласуване

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Новините в София: Най-важното за деня 27 март 2024 г....

Столица.bg ви представя вечерния информационен бюлетин с акцентите от София на 27 март.  Кога ще има кръстовище на...

Прочети още keyboard_arrow_right