Времето и предстоящите събития в София на 12 април

Времето и предстоящите събития в София на 12 април

Снимка: Столица.bg

Времето на 12 април 2022 г.

Времето в столицата днес ще бъде по-топло и по-слънчево от вчера. Синоптиците обещават пролетта постепенно да се завърне. Минималните температури сутринта ще бъдат около градус под нулата, а през деня максималните ще достигнат до 12-13 градуса.

През целия ден в София ще бъде слънчево, със слаб северозападен вятър. Валежи днес не се очакват.

И над планините ще бъде слънчево в по-голямата част от ден. Ще духа умерен, по високите и открити части силен северозападен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще бъде около 9 градуса, а на 2000 метра - около 2 градуса.

Предстоящите събития

10:00 ч. Вицепрезидентът Илияна Йотова ще открие кръгла маса "Транспортът на бъдещето – чиста енергия на справедлива цена“. Дискусията се организира от ръководителя на Делегацията на българските социалисти в Европейския парламент Петър Витанов и Аутомотив клъстер България. Срещата ще се проведе в "София Хотел Балкан".

11:00 ч. Министърът на иновациите и растежа Даниел Лорер и заместник-министърът на иновациите и растежа Карина Ангелиева ще представят нова грантова процедура за подобряване на енергийната ефективност за микро, малки и средни предприятия. Тя ще се изпълнява от ОП "Иновации и конкурентоспособност". Брифингът ще бъде на ул. „Леге“ № 2-4, в София.

14:30 ч. Пресконференция по повод на предстоящото специализирано изложение „MOTO EXPO 2022“ /15 – 19 април/. Участници: Храбрин Иванчев - председател на УС на Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България” /ААП/; Станислав Панчев - член на УС и ръководител на секция "Двуколесни"; Таня Груева - изпълнителен директор на ААП; Ивайло Жеглов - управител на „Експо тим“ ООД. Срещата ще се състои в Национален пресклуб БТА – София.

 

 

 

 

 

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Новините в София: Най-важното за деня 19 април 2024 г....

Столица.bg ви представя вечерния информационен бюлетин с акцентите от София на 19 април. Двуетажен автобус от пл. "Алек...

Прочети още keyboard_arrow_right