Времето и предстоящите събития в София на 4 ноември 2022 г.

Времето и предстоящите събития в София на 4 ноември 2022 г.

Снимка: Столица.bg

Времето на 4 ноември 2022 г.

Денят в София ще започне с предимно слънчево време и температури от 7-8 градуса. По-късно през деня облачността ще се увеличи, но максималните температури ще останат по-високи от средните за сезона и ще достигнат до 21 – 22 градуса.

Днес валежи не се очакват. През по-голямата част от деня ще духа слаб източен вятър, който на моменти ще променя посоката си от югпозток.
 

Предстоящи събития:

9:00 ч. Протест "Аларма срещу хартиените бюлетини“ ще се проведе на пл. Народно събрание.

11:00 ч. Изложбата "Духът на Паисиевата История" ще бъде открита в Централно фоайе на Националния исторически музей.

14:00 ч. Центърът за информация, демокрация и гражданска активност към Американския университет в България (АУБ), с подкрепата на фондация "Америка за България“ и Фулбрайт България, организира международен семинар на тема "Дезинформация: Споделяне на добри практики и научени уроци в областта на противодействието на дезинформацията и дейностите за информационно въздействие“. Събитието ще се състои в конферентната зала на Дома на Европа (ул. "Георги С. Раковски“ № 124).

16:30 ч. Националната присъждаща комисия тържествено ще връчи EuroPsy-сертификатите на първите девет психолози от България, удостоени с европейско признание на тяхното образование и квалификация по психология. Събитието ще се състои в аулата на СУ "Св. Климент Охридски".

На същото събитие заместник председателят на Дружеството на психолозите в Република България (ДПРБ) – Стою Недин, ще връчи на специалност "Психология", по случай 50-годишнината от основаването ѝ, наградата за "Най-добър принос в развитието на психологическата практика в България" за 2022 г.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Новините в София: Най-важното за деня 23 април 2024 г....

Столица.bg ви представя вечерния информационен бюлетин с акцентите от София на 23 април. Кола се заби в багер на Околов...

Прочети още keyboard_arrow_right