Времето и предстоящите събития за 26 януари 2022г.

-

Снимка: Столица.bg

Времето на 26 януари 2022г.:

Днес в столицата ще е студено и предимно облачно, но се очаква в следващите дни да започне затопляне. Минималната температура ще е минус 11 градуса, а максималната ще достигне до нула градуса. Вятърът ще е слаб, от запад. Около обяд има вероятност за слаб снеговалеж.

Предстоящи събития:

Постоянната комисия по здравеопазване и социална политика към Столичен общински съвет ще заседава онлайн чрез платформата CISCO Webex Meeting – връзка. Заседанието ще се излъчва във Facebook страницата на СОС от 9:00ч.

Комисия по устройство на територията, архитектура, и жилищна политика към Столичен общински съвет ще заседава по допълнителни точки от дневния ред чрез платформата CISCO Webex Meeting – връзка и ще се излъчва във Facebook страницата на СОС от 10:00ч.

Открито заседание за обсъждане на доклад относно заявление от "Булгаргаз" за утвърждаване на цена за февруари, по която общественият доставчик да продава природен газ на крайните снабдители на природен газ и на лица, на които е издадена лицензия за производство и пренос на топлинна енергия, ще се проведе от 10:05 ч. в сградата на КЕВР.

Насоките и приоритетите на Асоциацията на организациите на българските работодатели (АОБР) за 2022 г. ще бъдат представени от ръководството Асоциацията в Националния пресклуб на БТА от 11.00 ч.

В сградата на Министерския съвет ще се проведе заседание от 12:00 ч.

Постоянната комисия по инженерна инфраструктура и енергийно планиране съвместно с Постоянната комисия по икономика, собственост и дигитална трансформация към Столичен общински съвет ще заседават онлайн чрез платформата CISCO Webex Meeting – връзка. Заседанието ще се излъчва във Facebook страницата на СОС от 14:00ч.

Извънредно заседание на парламента ще се проведе от 15:30 ч.

Комисията по местно самоуправление и нормативна уредба към Столичен общински съвет ще заседава онлайн чрез платформата CISCO Webex Meeting – връзка. Заседанието ще се излъчва във Facebook страницата на СОС от 16:00ч.

 

 

 

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Анкета

Одобрявате ли именуването на улици и пространство в София в подкрепа на Украйна?
 • - Да, цяла Европа изразява своята солидарност (12%, 113 Гласове)
 • - Не, преименуването на алея пред Руското посолство е провокация (86%, 819 Гласове)
 • - Не мога да преценя (2%, 15 Гласове)
Общо гласували: 947 Обратно към гласуване

Фиксинг на БНБ

 • EUR
  1.95583
 • GBP
  2.19386
 • USD
  1.72594
 • CAD
  1.30991
 • CHF
  1.72731
 • JPY
  1.51968
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Времето и предстоящите събития в София на 21 май 2022 г....

Времето на 21 май Слънчево и топло ще бъде времето в София днес. Около 8 градуса ще бъдат минималните температури сутри...

Прочети още keyboard_arrow_right