Изложение за висше образование в Европа и Азия в столичния Интерконтинентал

Изложение за висше образование в Европа и Азия в столичния Интерконтинентал

Снимка: „Образование за успешна кариера“

Изложение „Образование за успешна кариера“ разкрива възможности за висше образование в Европа и Азия. Събитието е на 1 октомври, в хотел Интерконтинентал – София от 11 часа, а участието а кандидати е безплатно.

Желаещите да продължат висшето си образование в чужбина ще могат да направят лични срещи с представители на университети от Европа и Азия. Тези, които не могат да приссътват ще имат възможност да наблюдават интерактивни презентации със стрийминг. 

На събитието ще бъдат представени университети от Австрия, Белгия, Гърция, Нидерландия, Испания, Италия, Япония и България. Програмата от презентации включва ранното кариерно ориентиране, избор на подходяща и перспективна специалност, както и особеностите на кандидатстването в университети в Германия и Австрия и др.

Един от акцентите на Изложението ще са възможностите за образование в Белгия, която ще бъде представена с 4 университета. Особен интерес предизвиква презентацията, посветена на Япония. През последните години Страната на изгряващото слънце набира все по-голяма популярност като учебна дестинация.

Бъдещите кандидат-студенти са привлечени в Страната на изгряващото слънце от програмите на английски език, качественото образование в модерна среда, възможностите за реализация в иновативни сфери на бизнеса и науката, и не на последно място – щедрите стипендии, които които японските университети предлагат.

Посетителите на Изложението ще могат да получат актуална информация за възможностите за образование в европейски страни като Гърция, Кипър, Ирландия, Унгария, Финландия, Чехия, Швеция, интересът към които нараства с всяка година.

Участието в Изложението е безплатно, след предварителна регистрация.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

 • EUR
  1.95583
 • GBP
  2,21747
 • USD
  2,00516
 • CAD
  1,48428
 • CHF
  2,04478
 • JPY
  1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Пускат първата част от ремонтираната линия на Петицата...

Днес в 14,00 часа ще бъде пусната в експлоатация първата част от ремонтираната линия на трамвай №5 в столицата, съобщава...

Прочети още keyboard_arrow_right