Каква роля играят софтуерните компании в казино индустрията

Бетенеми

Снимка: Бетенеми

В днешно време светът разполага с доста добро копие и сериозен дигитален пример, който позволява на абсолютно всеки да открие необходимото, при това с техника, която е наложена не като аксесоар, а като необходимост – визирайки мобилните телефони, по-бързите компютри, таблетите и дори умните часовници. Не беше необходимо много време, за да се доверим на всичко, което тази технология ни предоставя.

Ако говорим за развлекателната индустрия, като хазартната взима един огромен дял от цялата платформа, веднага ще открием, че точно тя прави огромни инвестиции в подобряването на цялостната система, в търсенето на оригинални решения и предлагането на още по-добри условия за своите клиенти. Всичко, което е направено в полза именно на потребителите. Ето защо не трябва да се изненадваме, когато студиата и самите представители на бранша, често търсят именно тази връзка и се стремят да разберат от какво имат нужда лоялните клиенти и как прекарването им може да стане още по-добро.

Не е трудно да открием и точно такива компании, като лидери в тази индустрия, особено при създаването на игри за онлайн казината, както и реалните обекти – в края на 90-те години дори те започнаха да използват електроника – са две български компании. Същите днес имат сериозно световно реноме, предоставят редица удоволствия на своите почитатели и гарантират една приятна и вълнуваща игра, която дава на мнозина точно това, от което се нуждаят най-много.

Разбира се, става въпрос за CT Gaming и EGT, като и двете могат да се похвалят с международни партньорства, както и редица награди, а някои от най-вълнуващите игри, които можем да открием в реномираните казина са именно тяхно творение. Каква е ролята на софтуерните компании тогава? Огромна, те са лицето, което предлага нови решения, прави иновациите и следи за контрола. Обикновено онлайн казината предоставят платформата, но именно студиата ги интегрират и подготвят за работа. Ако забележим колко игри съществуват в това отношение, най-вероятно ще се изненадаме от огромното разнообразие, а за да има такова, трябва да има студиа, които да създават оригинално съдържание.

Достатъчно е да разгледаме разнообразието от хазартни игри в Betenemy платформата на анализаторите и да открием най-актуалните заглавия. Не само, че ще открием необходимата информация, но спокойно можем да играем и демо версиите им, за да натрупаме малко опит, да проверим дали ще ни допадне или не, а в случай, че искаме да открием истинските предизвикателства, спокойно можем да открием и лицензирани брандове, които ни го предлагат. Платформата на анализаторите работи изцяло с виртуални валути, но все пак екипът изисква всички почитатели да бъдат пълнолетни.

Ако погледнем какви са бъдещите стъпки и върху какво се стремят да работят студиата, отново ще останем очаровани. На първо място ще се мисли за по-социален елемент като опцията да заснемем последната си голяма победа и да я публикуваме в избрана от нас социална мрежа – победите са сладки, когато могат да бъдат споделени. Друга опция е да се позволи на играчите да комуникират едни с други, да могат да се изправят едни срещу други, като едно от най-интересните изисквания, с които студиата ще се съобразят, е да се награждават дори губещите играчи.

Няма как тази индустрия да съществува, ако липсват студиата, както и те самите няма как да работят, ако им липсва тази възможност. В резултат на всичко това имаме възможност да наблюдаваме една от най-успешните платформи, която всяка следваща година поставя нов финансов рекорд.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Анкета

Кой от заместник-кметовете на Красно село да бъде избран от СОС за временно изпълняващ до местните избори?
 • Николай Веселинов (23%, 90 Гласове)
 • Веселин Кирев (13%, 49 Гласове)
 • Албена Белянова (64%, 252 Гласове)
Общо гласували: 391 Обратно към гласуване

Фиксинг на БНБ

 • EUR
  1.95583
 • GBP
  2,21747
 • USD
  2,00516
 • CAD
  1,48428
 • CHF
  2,04478
 • JPY
  1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Допълнителен кушет-вагон за влака от София до Истанбул...

Допълнителен кушет-вагон, който ще пътува към композицията на международния влак София - Истанбул - София, ще бъде осигу...

Прочети още keyboard_arrow_right