Кой букмейкър предлага безплатни игри за спортни разбирачи

Казино

Снимката е илюстративна

Ще открием, че в света на спортните залози присъстват много интересни и разнообразни промоции, които служат за изграждането на лоялни потребители и аудиторията от по-верни клиенти. Постигането на това идва с малко повече опит и практика, както и предлагането на нещо повече от възможността да се правят прогнози.

Ето защо ще открием, че някои реномирани брандове се стремят да предложат малко повече освен бонусите и промоциите – те дават и така наречените безплатни игри. Идеята е, че така феновете могат да се забавляват без  да депозират каквато и да било  сума, но същевременно се състезават за по-сериозен бонус, с чиято помощ да подсилят своята основна игра.

Ако разгледаме малко по-сериозно предложенията на букмейкърите, към този момент ще забележим, че родният бранд Палмс Бет предоставя точно такава опция за своите почитатели, при това в цели две платформи. Идеята е повече от оригинална и забавна, а фактът, че изискванията за участие са практически формални – трябва да имате регистрация и в рамките на месеца да сте направили поне един залог, като в това отношение няма никакви изисквания нито за сумата, нито за вида спорт.

Каква е идеята на двете игри? Първата се нарича „Точен резултат“ и изисква от даден играч да познае крайният резултат на избрано дерби от самия оператор. Разполагаме с опции да изберем резултати до 5-2, както и да посочим друг резултат, ако вярваме, че предстои едно много жестоко дерби. В тази игра се брои дори допълнителното време, а както се досещаме, може да има само един победител.

В случай, че повече от един човек познае резултата, тогава ще се гледа онзи, който  е прогнозирал по-бързо своя резултат и наградата отива при него. За точната си прогноза, победителят взима сумата от 50 лв. под формата на бонус. Напомняме на всички фенове, че посочените игри могат да бъдат открити и на мобилното приложение на Palms Bet и след като не се изисква нищо друго от нас, спокойно можем да се включим в надпреварата. Определено искаме да насочим вниманието към играта „Survivor”, защото тя е значително по-интригуваща.

Тук  ще се изисква от експертите да познаят победителя в избрани дербита от оператора. Победител в играта е онзи запалянко, който успее да познае десет избрани дербита, като всеки ден получаваме нов списък и можем да изберем следващия си ход. Има само един победител, като за такъв ще се смята онзи, който първи е успял да стигне до 10-те точки. Ако двама души постигнат успеха едновременно, се гледа времето, в което е направена последната прогноза. Не трябва да забравяме, че по правилата на „Survivor” – телевизионното риалити, има само един победител, а наградата е за сумата от 500 лв. под формата на бонус. Няма място за грешки и ако не познаете една среща, губите всички натрупани точки до момента. Ако пропуснете да направите прогноза в рамките на 5 дни, отново губите точките си.

Ако си мислете, че това предизвикателство е лесно, нека не забравяме, че операторът може да избира дербита не само от познатите европейски първенства, но и от целия свят, за да накара повече фенове да се включат в голямата надпревара. Ще открием, че тук всеки играе срещу всеки, а и е доста приятно да има подобен социален фактор, като класирането може да се провери веднага в изнесения списък.

След като няма изисквания, а се предоставя такава възможност, трудно бихме повярвали, че даден запалянко би пропуснал тази възможност, особено след като идва и с особен престиж за самия спортен фен.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Анкета

Ще избере ли СОС председател?
 • Да, ще избере (17%, 19 Гласове)
 • Няма да избере (27%, 30 Гласове)
 • Да, на ротационен принцип (12%, 13 Гласове)
 • Ще има нови избори (33%, 37 Гласове)
 • Ще почакаме до пролетта (12%, 13 Гласове)
Общо гласували: 112 Обратно към гласуване

Фиксинг на БНБ

 • EUR
  1.95583
 • GBP
  2,21747
 • USD
  2,00516
 • CAD
  1,48428
 • CHF
  2,04478
 • JPY
  1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Германецът, рисувал по блокове в София, помоли за по-ниска глоба...

Германецът, рисувал йероглифи по блокове в София, се е извинил и е помолил за по-ниска глоба. Това каза пред Нова телеви...

Прочети още keyboard_arrow_right