НАГ въвежда електронно подаване на заявления за съгласуване

-

Снимка: НАГ

Направление "Архитектура и градоустройство" на Столична община въвежда нов начин за подаване на заявления за съгласуване на схеми за провеждане на кампанийни и акционни събития на територията на столицата. Целта е облекчаване на административните процедури и подобряване на обслужването за гражданите и представителите на бизнеса.

Считано от 01.09.2022 г. можете да подадете заявлението си електронно и да получите съгласуваната схема по имейл, а от НАГ ще я изпратят служебно на Дирекция „Сигурност“. За тази цел е необходимо да изпратите имейл на адрес: delovodstvo@sofia-agk.com

Към имейла трябва да прикачите заявлението, проекта за схема и други, относими към събитието документи– описание на събитието, писма за подкрепа, визуализации и др. във формат .pdf. Препоръчително е всеки документ да бъде сканиран на отделен файл, като големината му не надвишава 2 МB.

Вашето заявление ще бъде заведено в деловодната система на НАГ, за което ще получите повърждение и входящ номер.

След одобряване на схемата ще получите имейл с придружително писмо, в което е интегрирана и одобрената схема с КЕП.

Писмото и схемата ще бъдат изпратени по служебен ред в Дирекция „Сигурност“, за да може да продължите процедурата си по разрешаване на провеждането на събитието, съобщават от НАГ.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

 • EUR
  1.95583
 • GBP
  2,21747
 • USD
  2,00516
 • CAD
  1,48428
 • CHF
  2,04478
 • JPY
  1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Столични деца питат кмета за презастрояването и спортните площадк......

Столични ученици на възраст между 8 и 18 години имаха възможност да зададат своите въпроси към кмета на София Йорданка Ф...

Прочети още keyboard_arrow_right