„Топлофикация София“ е в готовност да започне спиране на парното

-

Снимка: Столица.bg

Столичната Топлофикация има готовност да започне поетапното спиране на парното, съобщават от дружеството.

Според наредбата, прекратяването на топлоподаване трябва да се случи до 30 април, или ако средната денонощна температура надвишава +12° С в три последователни дни. Прогнозата за следващите 7-10 дни също трябва да е за трайно затопляне. Топлофикация София ще следи стриктно за изпълнението на регулаторната рамка и за данните от НИМХ, добавят от дружеството.

Битовите клиенти могат да заявят дата за по-ранно спиране на отоплението, напомнят от Топлофикация. За целта желаещите трябва да посетят най-близкия център за обслужване на клиенти, да попълнят заявление и да представят решение от общото събрание на етажната собственост за по-ранно спиране.

Стопанските клиенти, в това число детските градини, училищата и здравните заведения, също могат да заявят по-рано изключване на парното. Достатъчно е директорът/управителят да изпрати писмено заявление в обслужващия ги топлорайон или в Централно управление на дружеството.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

 • EUR
  1.95583
 • GBP
  2.19386
 • USD
  1.72594
 • CAD
  1.30991
 • CHF
  1.72731
 • JPY
  1.51968
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Готова е новата спирка до метростанция "Г. М. Димитров"...

Готова е новата спирка на ъгъла на бул. Д-р Г. М. Димитров и бул. Св. Климент Охридски, до метростанция "Г. М. Димитров"...

Прочети още keyboard_arrow_right