Начална страница / Още / Утре временно спират водата в някои райони на София
Снимка: Chernomore.bg

Утре временно спират водата в някои райони на София

Заради монтаж на водомерен възел на ул. „Петър Парчевич“, кв. „Център“, на 11 септември  (вторник), ще бъде спряно водоподаването от 09:00 до 12:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Петър Парчевич“ от бул. „Витоша“ до ул. „Ангел Кънчев“.

Ако ремонтните дейности продължат повече от 12 часа, „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска, разположена на адрес ул. „Петър Парчевич“ на ъгъла с ул.  „Христо Белчев“, информира Дарик.

 

На 11 септември 2018 г. (вторник), заради подмяна на сградно водопроводно отклонение във в.з. Банкя ще бъде спряно водоподаването от 09:30 до 16:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Сакар“.

 

Ако ремонтните дейности се проточат повече от 12 часа, „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска, разположена на адрес ул. „Сакар“ на ъгъла с ул. „Търнов рид“.

 

На 11 септември 2018 г. (вторник), заради  диагностика на уличен водопровод на ул. „Цар Сименон“, с. Мърчаево, ще бъде спряно водоподаването от 10:00 до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Цар Симеон“ от №2 до №58.

Ако ремонтните дейности продължат повече от 12 часа, „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска, разположена на адрес ул. „Цар Симеон“ №56.

 

На 11 септември 2018 г. (вторник), заради  реконструкция на водопровод на ул. „Първа българска армия“, ж.к. „Военна рампа“, ще бъде спряно водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. Професор Иван Георгов от ул. Локомотив до края на улицата.

 

Ако ремонтните дейности продължат повече от 12 часа, ще бъде осигурено алтернативно водоснабдяване с водоноска, разположена на адрес ул. Професор Иван Георгов пред фирма „Маус“.

 

На 11 септември 2018 г. (вторник), заради изграждане на сградно водопроводно отклонение  на ул. „Драгоман“, кв. „Овча купел“, ще бъде спряно водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Драгоман“ между ул. „Монтевидео“ и ул. 692.

 

Ако ремонтните дейности продължат повече от 12 часа, ще бъде осигурено алтернативно водоснабдяване с водоноска, разположена на ул. „Драгоман“ на ъгъла с ул. 696.

 

 

 

Харесайте нашата страница и следете всички новини от столицата

Коментари

коментара

Относно Десислава Михалева

Виж също

Сестри от MAXsport спечелиха 3 златни медала от Гранд при в София

Талантливите сестри Божидара и Магдалена Ранови спечелиха три златни медали на турнира по карате Гранд …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *