Веселин Калановски: Няма еднозначни неща

-

Снимка: Stolica.bg

На този свят няма еднозначни неща. Не би могло да се вземе еднозначно решение. Това заяви общинския съветник, актьор и кандидат за депутат Валентин Калановски в ефира на btv.

Той заяви, че е ваксиниран и притежава зелен сертификат. Калановски каза, че е вярващ в Бога, но не по- малко вярва и в науката. Актьорът разказа още, че е подготвен и с хартиен, и с електронен вариант на сертификата от месеци. Той призова за свикване на консултативен съвет и вземане на консенсусно решение по отношение на здравнато криза у нас. Това би предотвратило възможността популистки организации да спекулират със страховете на народа, според него.

Калановски изказа мнение, че тестовете за антитела е редно да бъдат включени в зеления сертификат. Европейската директива не предвижда такава възможност, но на национално ниво би могло да се вземе такова решение, каза той, като подчерта, че това едва ли би вършило работа, ако човек пътува в чужбина.

По отношение на работата си в Общинския съвет, актьорът коментира, че се е опитал да е полезен и до голяма степен е доволен от работата си."Поставих неща, които са важни за нашия град и ги отстоявам", заяви той.

По отношение на призива на Методи Лалов общинските съветници да се откажат от възнаграждението в размер на 2 000 лева, които според него те получават без да полагат труд, Калановски каза, че когато дойде необходимият момент, ще го направи. Трудът не е само да вземеш лопата и да копаеш, той понякога е и интелектуален, свързан с отговорности и решения, подчерта той. Общинският съветник припомни, че средствата за миналата година, които са били повече от посочената месечна сума, са дарени в полза на актьорите на свободна практика и за детски здравни заведения.

 

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

 • EUR
  1.95583
 • GBP
  2,21747
 • USD
  2,00516
 • CAD
  1,48428
 • CHF
  2,04478
 • JPY
  1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Специален бутон ще помага на трудноподвижните клиенти на Софийска......

Всички центрове за обслужване на клиенти на „Софийска вода“ вече са снабдени с бутон за хора в неравностойно...

Прочети още keyboard_arrow_right