В село Клисура се инвестира в нови мостове, ремонти на улици и осветление

В село Клисура се инвестира в нови мостове, ремонти на улици и осветление

Снимка: Район "Банкя"

 
Активни ремонтни дейности има от доста време в село Клисура, Банкя. Макар то да е по-встрани от центъра на курортния град, не е забравено от хората и Бога място. И от кмета на града не е забравено.
 
В последните години там се работѝ усилено за подмяна на енергопреносната мрежа в селото и за подобряване състоянието на уличното осветление. Един от приоритетите бе водопроводната система. Инвестира се в солиден мост към местността „Витковица”, основно бе ремонтирана улица №4, която е един от подстъпите към Клисурски манастир „Света Петка”. Изградени бяха солидна подпорна стена на улица „Балканска”, отводнителни канавки по пътя с масивни бетонови корита.
В момента се изгражда мост към „Радова махала”, а неотдавна бе подновен, разширен и освежен и спирконавес в началото на село Клисура.
 
Голяма част от всичко това се случва с активната работа на кмета на селото - засмяната Камелия Димитрова, изпълнена с още идеи за облагородяване на селото. Разбира се, тя разчита и на подкрепата на своите съселяни.
 

 

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

 • EUR
  1.95583
 • GBP
  2.19386
 • USD
  1.72594
 • CAD
  1.30991
 • CHF
  1.72731
 • JPY
  1.51968
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Виж също

close

Нова услуга в микробиологичната лаборатория в Банкя...

Микробиологичната помощ в лабораторията на СБР „Здраве” се разширява. Там вече разполагат с нова модерна апа...

Прочети още keyboard_arrow_right