Район Искър се присъедини към дигиталната платформа на Столична община

Район Искър се присъедини към дигиталната платформа на Столична община

Снимка: Столица.bg

Желаещите да си направят адресна регистрация в столичния район „Искър“ вече могат да го сторят лесно и безплатно онлайн, съобщават от районната администрация.

Новата услуга улеснява процедурата по смяна на адресната регистрация, спестява време на гражданите и предотвратява струпването на хора.

„Искър“ е сред първите административни райони в столицата, които се присъединиха към новата система за информационно обслужване на гражданите.

Онлайн регистрацията на адрес се осъществява чрез address.sofia.bg. За целта трябва да се изпълнят няколко стъпки.

Необходимо е да се създаде профил в приложението на Evrotrust, да се направи електронна идентификация и да се попълни заявление за смяна на адресната регистрация, след което да се прикачи, заедно с останалите необходими документи.

След изпълнението на тези стъпки, попълненото заявление и документи ще бъдат обработени от служители на отдел „Административно и информационно обслужване“ в район „Искър“ и в рамките на три работни дни подателят им ще получи удостоверение за новия си адрес.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

 • EUR
  1.95583
 • GBP
  2,21747
 • USD
  2,00516
 • CAD
  1,48428
 • CHF
  2,04478
 • JPY
  1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

С водосвет за здраве започна учебната година в столичното 163-то ......

Препълнен училищен двор, знамена, цветя, музика, усмивки и вълнения на първокасници и родители препълниха училищният дво...

Прочети още keyboard_arrow_right