Ремонтираха клуба на пенсионерите в район "Искър"

-

Снимка: район "Искър"

По възлагане на районната администрация „Искър“ се извършва основен ремонт в Клуба на инвалидите, военноинвалидите и пенсионерите в ж.к. „Дружба-1“ в столицата.

Ремонтиран е покривът на сградата, като е направена изцяло нова хидроизолация. Стените и таваните на помещението са шпакловани и пребоядисани. Боядисана е и фасадата на сградата. Освежени са парапетите пред входа на помещението, съобщават от районната администрация.

Клубът на инвалидите, военноинвалидите и пенсионерите в ж.к. „Дружба-1“, в който членуват 130 души, е създаден през 2015г. В него съвместно с различни институции и организации периодично се провеждат беседи за безопасното движение по пътя, превенция срещу телефонните измами, медицински лекции, компютърни обучения, литературен кръжок, кулинарни изложби и др. Мястото е и репетиционна на сформираната от членове на Клуба певческа група „Искра“ към Народно младежко читалище „Георги Минчев” – 2001.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

 • EUR
  1.95583
 • GBP
  2,21747
 • USD
  2,00516
 • CAD
  1,48428
 • CHF
  2,04478
 • JPY
  1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Столичният Дружба 1: Свежест и зеленина край езерото, от "Пеперуд......

Музика и детска глъчка огласят квартала и пазара в Дружба 1 в понеделник сутринта. И тишината, и спокойствието ги наруша...

Прочети още keyboard_arrow_right