Ремонтират по Челопешко шосе, шофьорите да внимават за дълбоки дупки

Пълнят дупки по Челопешко шосе

Снимка: Google.com

Ремонт на междуселищен път започна в район Кремиковци. От вчера са стартирали дейности по обновяване на асфалтовата настилка - около 1000 кв. м по ул. Челопешко шосе. По цялото трасе се фрезоват участъци в двете посоки. Целта е отворените гоеми дупки да бъдат запълнени и асфалтирани.

От кметството в Кремиковци предупрежават шофьорите да бъдат внимателни и да съобразяват скоростта, тъй като се извършва ремонт. Съгласно възлагателното писмо от Столична община ремонтът трябва да приключи до 27 декември т. г., а дейностите да се извършват при подходящи метеорологични условия, обясниха от районното кметство пред Столица.bg.

Пътят е осеян с големи и дълбоки дупки, а той е основен към Ботунец и Кремиковци. Трябва да се ремонтират, защото може да станат още по големи. Разрешената скорост на междуселищен път е 90 км/ч, а това е твърде висока скорост за тези дупки. Затова започнахме ремонта, коментираха от Кремиковци.

Информацията за ремонта е публикувана и в социалната мрежа и събира недоволство от страна на жителите в района. "Това е пълен абсурд и няма да помогне. Трябва цялостен ремонт по Челопешко шосе, коментира шофьор. Пътят е доста опасен, тъй като е осветено само на някои места.

Другият сериозен проблем в района е преминаването на добитък по пътя между Сеславци и Руднича. Опасно е преминаването и на поделението - Бухово. На 30 ноември т. г. две коли са се блъснали в крава на пътя Челопечене - Кремиковци. единият автомобил се е обърнал на таван, пишат в коментарите си жители на район Кремиковци. Те апелират шофьорите да се изключително внимателни, тъй като има доста опасности.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

 • EUR
  1.95583
 • GBP
  2.19386
 • USD
  1.72594
 • CAD
  1.30991
 • CHF
  1.72731
 • JPY
  1.51968
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Опасен прелез на Кремиковци, коли минават при спусната бариера...

Автомобили преминават рисковано през жп прелез при спусната бариера. Днес най-малко пет коли са нарушили всички правила ...

Прочети още keyboard_arrow_right