Спират приема на граждани в район Младост, кмет и зам.-кметове излизат в едномесечен отпуск

Район Младост спира приема на граждани

Снимка: Район Младост

За цял месец се замразява решаването на проблемите на живеещите в район Младост. Причината е, че през август те няма да бъдат приемани в определеното време от районния кмет. Арх. Румен Русен, който е и. д. излиза в едномесечен отпуск, съобщават на официалната си страница от районното кметство.

"Уведомяваме Ви, че считано от 1.08.2019 г. до 31.08.2019 г., се преустановява приемното време на ВрИД Кмет на район „Младост“ арх. Румен Русев, както и приемното време на зам.-кметовете на района – ланд. арх. Мария Грозева, инж. Снежана Вълкадинова и Стефан Павлов, както и това на гл. арх. на района – арх. Стефан Стефанов, поради годишен отпуск", пише на сайта на район Младост.

Няма да имат прием и всички отдели в администрацията. Изключение прави само "Център за услуги и информация", "Деловодство", "Гражданско състояние" и ЕСГРАОН. Отдел "Регистрация и контрол на търговската дейност" ще приема заявления за работно време и други услуги. Гражданите, които искат да сигнализират за нередности и проблеми могат да ползват имейла и фейсбукстраницата на район Младост.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

 • EUR
  1.95583
 • GBP
  2.19386
 • USD
  1.72594
 • CAD
  1.30991
 • CHF
  1.72731
 • JPY
  1.51968
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Виж също

close

Блок в "Младост" пропищя от жена, отглеждаща десетки животни в до......

Жители на „Младост” в София се оплакват от жена, която отглежда десетки кучета и котки в апартамента си....

Прочети още keyboard_arrow_right