Ученически конкурс за рисунка и плакат в столичния "Надежда"

-

Снимка: unsplash

Конкурс за рисунка и плакат на тема "Добрите мисли са изворът на добрите дела" организират от столичният район "Надежда" и местният център по превенции, съобщават от районната администрация.

Конкурсът се осъществява по програма „Моят живот е моя избор“, като целта на инициативата е осъзнаване на личният избор за собственото и обществено благополучие. Съдържанието на рисунката или плаката трябва да се възприема като обратна връзка от автора-ученик за неговите лични нагласи и връзката между личния избор на поведенчески модел в конкретна ситуация и неговата проекция във взаимоотношенията в общността и обществото.

Конкурсът е предназначен за ученици от I до XII клас, разпределени в три възрастови групи:
* I- IV клас - Конкурс за рисунка (критерий: картонен лист А4, без ограничения в материалите – бои, моливи, пастели)
* V-VII клас и VIII-XII клас - Конкурс за плакат (критерий: 1.Картонен лист А3, без ограничения в материалите – бои, моливи, пастели; 2. Социално-образователен плакат, ориентиран към отношението на ученика към обществено значими въпроси; 3. Допускат се и дигитално изпълнени плакати.)

Творбите трябва да се изпращат до 31 май 2023г. в сградата на район „Надежда“, ул. „Кирил Дрангов“ №55, стая 314 – отдел „Образование, култура, спорт и социални дейности“, заедно с кратка информация – три имена на ученика/учениците, училище, клас и телефон за връзка. С участието в конкурса участниците дават своето съгласие снимките от кампанията да бъдат използвани за целите на конкурса и да бъдат публикувани на фейсбук страницата на МКБППМН СО р-н „Надежда“.

Наградите са дигитална фоторамка, смарт часовник, комплект за пирографиране, както и много изненади за най – активните. Награждаването ще се състои на 07 юни 2023г. от 14.00ч. в Общински културен институт /ОКИ/ „Надежда” – бул. „Ломско шосе” № 2.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

 • EUR
  1.95583
 • GBP
  2,21747
 • USD
  2,00516
 • CAD
  1,48428
 • CHF
  2,04478
 • JPY
  1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Напредва изграждането на новия храм в столичния Надежда 3...

Напредва изграждането на новия православен храм в ж.к. „Надежда“ 3, който се намира до метростанция „Б...

Прочети още keyboard_arrow_right